Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jeszcze jeden błąd który nie daje mi spokoju, mimo wszystko prosze o weryfikacje.

chodzi o sume nagród z poprzednich zadań. otóż ani ja ani kumpel od którego jest screen nie robiliśmy zadań do końca, każdy wisiał na flocie za 750kkk punktów (ekowcy :P)

ja siie zabrałem za wykonywanie zadań odrazu jak tylko moglem, kumpla zmusiłem dzisiaj do zalogowania sie po długiej nieobecności. a teraz do sedna. max ilość deuteru jaki "wyciągniemy" czy raczej mogliśmy wyciągnąć z zadań w starej wersji to 561.165.366.850.000.

za zadanie z flotą nagroda 50.000.000.000.000 jako że go nie robił powinno być troche surki mniej w nadwyżce ze starych zadań.

jak to sie więc dzieje że nie mając zrobionego tego ostatniego zadania wyskoczyła mu taka suma w nadwyżce surowców ?

dla porównania screen od niego, jeszcze w miare ciepły:http://img24.imageshack.us/img24/7845/ogam.png

zgłaszam bo sie na sb pojawiło też pare głosów twierdzących że też za dużą nadwyżke mają mimo wszystko

Edytowane przez Goldi
Napisano

Liczone było wraz z zadaniem, na którym obecnie staliśmy. Niestety operacja ta jest nieodwracalna i trzeba zaakceptować ten fakt. Obecne zadania dają nam tyle surowców, że i tak tej nadprogramowej nadwyżki nie odczujemy.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Sory za odkopywanie ale mnie dawno nie było. Ja mam podobny przypadek, lecz troszeczkę bardziej rozbudowany. O ile dobrze pamiętam, moja początkowa nadwyżka wynosiła 511 bln deuteru. Spłaciłem ją poprzez zrobienie 42 zadań z eko oraz 24 z technologii. Po spłaceniu nadwyżki, surowce mi normalnie wpłacało do banku. W końcu wziąłem się za zadanie z eko nr 43. Wydałem cały bank na nie, i jakże było wielkie moje zdziwienie, gdy do banku nic nie wpłynęło, a w zadaniach widnieje:

Pozostała nadwyżka surowców: 236.165.366.850.000.

Była ona większa lecz zrobiłem jeszcze pare innych zadań. Dziwi mnie fakt, dlaczego od nowa mam podwyżkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.