hhsnake0 Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Witam, Mam pytanie odnośnie okresu oczekiwania na zmianę nicku.Czemu jest on tak makabrycznie długi ?W sumie nie robi się tego z byt często ale przy zamianach konto gdzie drabinkowo ( ja swoje komuś, ktoś swoje jeszcze dalej itd...) dość mocno wydłuża czas powrotu do swojego nicku Czy da radę to zmienić? No i podobnie ze zmianą adresu email. Ale pewnie tutaj bardziej chodzi o bezpieczeństwo kont Proszę o odpowiedz kamillu12 and Uter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uter Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Przydało by się skrócić bo to za długo trawa!MOże tak skrócić do 3,4 dni ?wtedy by było w sam raz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 myślę, że chodzi tutaj o to, aby zapobiegać kradzieży konta.jeśli ktoś np. nie może się logować kilka dni, osoba trzecia zdobędzie jakoś hasło , a czas zmiany nicku i maila będzie zbyt krótki, to ta osoba konta już nigdy więcej nie zobaczy. w sumie samą zmianę nicku można by skrócić do 3 dni, ale maila powinna zostać na 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts