hhsnake0 Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam, Mam pytanie odnośnie okresu oczekiwania na zmianę nicku.Czemu jest on tak makabrycznie długi ?W sumie nie robi się tego z byt często ale przy zamianach konto gdzie drabinkowo ( ja swoje komuś, ktoś swoje jeszcze dalej itd...) dość mocno wydłuża czas powrotu do swojego nicku Czy da radę to zmienić? No i podobnie ze zmianą adresu email. Ale pewnie tutaj bardziej chodzi o bezpieczeństwo kont Proszę o odpowiedz kamillu12 i Uter dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uter Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Przydało by się skrócić bo to za długo trawa!MOże tak skrócić do 3,4 dni ?wtedy by było w sam raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 myślę, że chodzi tutaj o to, aby zapobiegać kradzieży konta.jeśli ktoś np. nie może się logować kilka dni, osoba trzecia zdobędzie jakoś hasło , a czas zmiany nicku i maila będzie zbyt krótki, to ta osoba konta już nigdy więcej nie zobaczy. w sumie samą zmianę nicku można by skrócić do 3 dni, ale maila powinna zostać na 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi