TheFallen Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Witam,po wejściu na sojusz i listę graczy nie możemy wylistować po:punktachkoordachw sposób malejący lub rosnący. Chciałbym uzyskać informację, czy to jest zamierzona funkcja, czy niedopatrzenie ?? PozdrawiamTheFallen Edytowane 27 Lipca 2012 przez TheFallen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Błąd występuje od dawna. W przyszłości zostanie on naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen Napisano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Fakt, jak grałem rok temu, to też ta sama sytuacja była. Przewidywany termin naprawy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Sojusz zostanie przepisany na nowo. Niestety nie jest znany dokładny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Podobno niedługo, pewnie jak skończymy zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jak zostaną skończone i dopracowane do końca zadania, myślę, że w pełni zamknięty rozdział zadań będzie już 3 sierpnia. Od tego czasu zostanie napisany na nowo sojusz, to zajmie trochę czasu, ale bez przesadny, myślę, że w tydzień się wyrobię Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi