TheFallen Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) Witam,po wejściu na sojusz i listę graczy nie możemy wylistować po:punktachkoordachw sposób malejący lub rosnący. Chciałbym uzyskać informację, czy to jest zamierzona funkcja, czy niedopatrzenie ?? PozdrawiamTheFallen Edited July 27, 2012 by TheFallen Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Błąd występuje od dawna. W przyszłości zostanie on naprawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFallen Posted July 27, 2012 Author Report Share Posted July 27, 2012 Fakt, jak grałem rok temu, to też ta sama sytuacja była. Przewidywany termin naprawy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Sojusz zostanie przepisany na nowo. Niestety nie jest znany dokładny termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Podobno niedługo, pewnie jak skończymy zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Jak zostaną skończone i dopracowane do końca zadania, myślę, że w pełni zamknięty rozdział zadań będzie już 3 sierpnia. Od tego czasu zostanie napisany na nowo sojusz, to zajmie trochę czasu, ale bez przesadny, myślę, że w tydzień się wyrobię Dagger157 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts