bodzio06 Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Podczas burzenia budynków i dodawania tego do kolejki zabierane jest o wiele za dużo surowców, nie wiem dokładnie o ile ale za dużo, wiem bo teraz sam sobie co nieco przebudowujd i czasami jak mam na planecie dużo surki to dwa czy trzy klikniecia i tego nie ma, sprawdź to deusx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 burzenie to dwukrotny koszt budowy na dany poziom, co jest moim zdaniem bez sensu. z burzenia powinniśmy zyskiwać surowce moim zdaniem, a nie tracić 2x ile wydaliśmy. ewentualnie koszt rozbudowy na następny poziom, bo sprawdziłem to tylko przy budynku którego następny poziom = 2x poprzedniego. DarkPassenger dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A nie powinno być czasem połowę kosztu wybudowanego budynku? Tak jak jest na OGame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 burzenie to dwukrotny koszt budowy na dany poziom, co jest moim zdaniem bez sensu. z burzenia powinniśmy zyskiwać surowce moim zdaniem, a nie tracić 2x ile wydaliśmyHaha, czyli według ciebie odzyskujemy koszt budowy budynku podczas jego wyburzenia? Budujemy stadion, po roku wyburzamy i zyskujemy 2x? Aktualnie jest dobrze. Wyburzane też kosztuje, więc nie wiem gdzie tutaj nie ma sensu. Można jedynie zmniejszyć koszt burzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 tak, zyskalibyśmy. wiem, ze trzeba ekipę opłacić itd, ale koszt z odzysku metalu z którego był ten stadion zbudowany? przecież to nie znika, tylko Ty to masz i możesz to sprzedać komuś. A koszt burzenia na pewno nie jest 2x większy od kosztu zbudowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Strach jak stadiony nam padną te z Euro... trza do Chin będzie jechaćAle tak to bez sensu powinno być może 50% kosztu albo w ogóle nic. Bo i tak straciliśmy sure na wybudowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi