Feniks Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Gracz Wyrwichwast z Uni2 Napisał:gratuluje przeszedłeś misje, ale tez następny gracz odszedł,jak zauważyłeś juz nie mam planet ,została matka wyzerowana tak ze sie nie pobujasz na niej ,ani nikt inny , a ja uwazam ze hu* powinno sie pisać przez samo H, zostałes zmanipulowany w szkole lat pare temu przez takich debili jak Profesor Miodek i jemu podobnym,który strasznie lubiał utrudniać pisownie i nie tylko ,tak jak by to mialo nas rozwijac ....w jakikolwiek sposób. Dlatego tu mało kto ma floty a jak ma, nawet smieci to na nie latacie,ja mając pare trampek nie bede robił Fs bo to iracjionalne ale tez neibede za kazdym razem je dobudowywał bo ktos ma misje i bedzie latał na smieci ,Wiec rozsadek mówi olac taka debilną gre ...... ehh te dzieci^^i tu pytanie...Czy nie można było by zrobić banów za obrazy i wulgaryzmi nie tylko na konto ale na adres IP?Mianowicie chodzi o to np takie dziecko jak Wyrwichwast pisze że gra na innym Uni i że może tu naublizać komuś bo już mu nie zalezy na grze na koncie. Według mnie wtedy ban powinien iść na IP a nie na konto czyli automatycznie dostał by za obraze na wszystkie konta jakie ma. Czas blokady to tak jak w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wystarczy, że ma neostrade jak większość dzieci neo, wyciągnie zasilacz włoży i IP inne. Zwykły ban starczy w zupełności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Poza tym jest opcja blokowania wiadomości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi