MiG Napisano 12 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 soprano nie ma sie co bac bo nie lata tak samo bos... Cytuj
Revenge ツ Napisano 12 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 na Uni latam ja i MiG , jeśli trzeba to ktoś jeszcze , kazdy uciekl na U przed nami chyba ^^ Czornyyy no ej eheh . Nie życze Ci źle ale jesli nie chcesz wpakowac złotówek w gre to nie rob floty ^^ Cytuj
perwera Napisano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 na Uni latam ja i MiG , jeśli trzeba to ktoś jeszcze , kazdy uciekl na U przed nami chyba ^^ Czornyyy no ej eheh . Nie życze Ci źle ale jesli nie chcesz wpakowac złotówek w gre to nie rob floty ^^ Heh dla mnie to nie problem wpakowac kase w konto . Ale po co ?? wpakuje te 300-400 euro i co mi z tego ? top1 ? Wiem jak to jest gdy sie jest w topce , masa lizusow wokol ciebie i tyle Cytuj
Revenge ツ Napisano 12 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 Lizusów ? sory stary ale nie imponuje mi kasa w grze Wpakowałem 50 zł bo potrzebowałem na szybki atak wiecej nie wpakuje jak bedziesz grac bez kasy to powodzenia jak bedziesz z kasa to powiedz bo mam ochote na top1 flot Cytuj
Helweter Napisano 12 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 Perwera nie masz co się nimi przejmować, oni mają po prostu przerośnięte ego jak na ich umiejętności. Pozdrawiam i życzę miłej gry. Cytuj
Revenge ツ Napisano 12 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Perwera nie masz co się nimi przejmować, oni mają po prostu przerośnięte ego jak na ich umiejętności.Pozdrawiam i życzę miłej gry. Nie widze powodów dla których powinienes nas oceniac kolega sam wojne zaproponował . Edytowane 12 Lipca 2012 przez Revenge ツ Cytuj
perwera Napisano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2012 Po 1 wojne czy raczej zabawe ? i nie z toba tylko z mig . Po 2 chcesz to ci bd oral satelity Po 3 demontownie mam 100% wiec A po 4 to kolego przeliczysz sie , bo zgrywasz bohatera na starym u27 tez taki byl i co z niego zostalo ? Przepiekny acs na 24tys % i Ogromna farma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi