budda13 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam serdecznie mam problem z flotą a mianowicie wczoraj zrobiłem fsa z udziałem 2kk recyklerów i 100kk szperaczy i dziś wróciły mi tylko recyklere a szperaczy nigdzie nie mam nie dostałem też raportu z ekspedycji że flota dotarła na planete... a pkt na podglądzie mam za flote takie jakie miałem proszę to sprawdzić i naprawić.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Z jaką misją leciała flota? Stacjonuj? Bo jak tak, to nie mogły być na ekspedycji.Sprawdź w zakładce "Imperium" czy szperacze nie zostały na planecie, bo mogłeś ich przez przypadek nie wysłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budda13 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 były z misja stcacjonuj leciały w jednym fsie z reckami i recki doleciały a ich nie mam nigdzie a tak jak mowie pkt za flotem mam dalej liczone tak jakby one gdzieś były ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 były z misja stcacjonuj leciały w jednym fsie z reckami i recki doleciały a ich nie mam nigdzie a tak jak mowie pkt za flotem mam dalej liczone tak jakby one gdzieś były ...Jeśli piszesz prawdę, to napisz prośbę o zwrot na email OGamtest@gmail.com, wg WZORU.Polecam poczekać na deusx'a, bo może będzie wiedział coś więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 mi dzisiaj o 34 na U2 znikneła cała flota, juz to zgłosiłem, ale narazie cisza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts