budda13 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 Witam serdecznie mam problem z flotą a mianowicie wczoraj zrobiłem fsa z udziałem 2kk recyklerów i 100kk szperaczy i dziś wróciły mi tylko recyklere a szperaczy nigdzie nie mam nie dostałem też raportu z ekspedycji że flota dotarła na planete... a pkt na podglądzie mam za flote takie jakie miałem proszę to sprawdzić i naprawić.Pozdrawiam
Dagger157 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 Z jaką misją leciała flota? Stacjonuj? Bo jak tak, to nie mogły być na ekspedycji.Sprawdź w zakładce "Imperium" czy szperacze nie zostały na planecie, bo mogłeś ich przez przypadek nie wysłać.
budda13 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 były z misja stcacjonuj leciały w jednym fsie z reckami i recki doleciały a ich nie mam nigdzie a tak jak mowie pkt za flotem mam dalej liczone tak jakby one gdzieś były ...
Dagger157 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 były z misja stcacjonuj leciały w jednym fsie z reckami i recki doleciały a ich nie mam nigdzie a tak jak mowie pkt za flotem mam dalej liczone tak jakby one gdzieś były ...Jeśli piszesz prawdę, to napisz prośbę o zwrot na email OGamtest@gmail.com, wg WZORU.Polecam poczekać na deusx'a, bo może będzie wiedział coś więcej.
Feniks Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2012 mi dzisiaj o 34 na U2 znikneła cała flota, juz to zgłosiłem, ale narazie cisza....
Rekomendowane odpowiedzi