Bumble Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Droga wręcz kochana administracjo mam bardzo ale to bardzo irytujące mnie pytanie mianowicie czy konta graczy na u5 z top 2000 do tego nieaktywne są potrzebne?? Czy są one kasowane po 50 dniach nieaktywności(kiedyś mi się to o uszy obiło) ? I trzecie pytanie czy Ceny za przejęcie kont nieaktywnych nie są przypadkiem za duże ?? wątpię ze ktoś weźmie konto za 23 zł które ma 100kkk pkt ( jest jedno ktore ma 800kkk pkt ale to max ) .
T.T Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) temat przejmowanie nieaktywnych kont byl juz poruszany, deusx ma cos z tym zrobic w blizej nieokreslonym czasie edit: konta sa tak drobie, poniewaz po ich kupnie masz na nich astaty za cene ktora kupiles konto Edited July 7, 2012 by T.T
q4l Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 ale po co komu kupowac konto top 2k jak szybciej zrobi podobne
Bumble Posted July 7, 2012 Author Report Posted July 7, 2012 edit: konta sa tak drobie, poniewaz po ich kupnie masz na nich astaty za cene ktora kupiles konto Dobra o tym sobie zapomnialem ale mimo wszystko nie kazdy od razu chcial by kupowac asatów za 23 zl (19+vat)Ceny powinny byc wprostproporcionalne do pkt a nie za 23 zl mam konto 800kkk pkt i 40kkk pkt . Cos to tak nie bardzo .I z asaty ktos chce ich więcej dostaje lepsze konto ktos mniej dostaje gorsze
Recommended Posts