Bumble Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Droga wręcz kochana administracjo mam bardzo ale to bardzo irytujące mnie pytanie mianowicie czy konta graczy na u5 z top 2000 do tego nieaktywne są potrzebne?? Czy są one kasowane po 50 dniach nieaktywności(kiedyś mi się to o uszy obiło) ? I trzecie pytanie czy Ceny za przejęcie kont nieaktywnych nie są przypadkiem za duże ?? wątpię ze ktoś weźmie konto za 23 zł które ma 100kkk pkt ( jest jedno ktore ma 800kkk pkt ale to max ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) temat przejmowanie nieaktywnych kont byl juz poruszany, deusx ma cos z tym zrobic w blizej nieokreslonym czasie edit: konta sa tak drobie, poniewaz po ich kupnie masz na nich astaty za cene ktora kupiles konto Edytowane 7 Lipca 2012 przez T.T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 ale po co komu kupowac konto top 2k jak szybciej zrobi podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 edit: konta sa tak drobie, poniewaz po ich kupnie masz na nich astaty za cene ktora kupiles konto Dobra o tym sobie zapomnialem ale mimo wszystko nie kazdy od razu chcial by kupowac asatów za 23 zl (19+vat)Ceny powinny byc wprostproporcionalne do pkt a nie za 23 zl mam konto 800kkk pkt i 40kkk pkt . Cos to tak nie bardzo .I z asaty ktos chce ich więcej dostaje lepsze konto ktos mniej dostaje gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi