AisheN Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Deusx sprawa do Cb.Robiliśmy ACS ze spirezem dziś o 10:43. SPieriz wysłał mi zapro ja dałem związek no i lecimy. Ja siedze na falandze w razie jakby koleś zawróćił. Lecieliśmy na kubulus-a. W rw pokazało, że nie było mnie w acs, tak jakbym zawrócił, czego nie zrobiłem. Prosiłbym Cię, abyś sprawdził szczegółowe logi.Ps.Proszę nie robić spamu, pisząc, że specjalnie zawróciłem żeby rozbić spieriza i zebrać złom z jego statków. O wypowiedź proszę tylko kogoś. kto wie co mogło być tego przyczyną * nie chodzi mi tu o to że zawróciłem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Dokładne informacje: 06 lipca10:42:57 pozycja 3:227:6 moon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23wachu Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 jo ja z hejterem i z fazim lecielismy na stempla to nam floty wracały i musielismy dolaczać spowrotem.. lecimy lecimy ,, z 1 min do wjazdu na chate a tu co ? moja flota u mnie na moonie? skad jak i dlaczego ? szybko musialem dołączać i tak bylo 2 razy i spalilem 1 bln dexa ale tego przeciez nie udowodnie szefowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Czy ktoś ze związku zawrócił flotę (choć osobną 1 sonde). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 nie.odbyło się to tak: 1) ja zaczynam ACS2) AisheN dołącza3) dołączam statek opóźniający próbowaliśmy później tak drugi raz i wyszło.więc albo AisheN zawrócił, albo jest błąd.jak możesz to sprawdź w logach czy zawracał (godzina 10:42 - 10:43 , jego nick shibo93, uni 5), jeśli nie zawracał to jest błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Jako że nadzorowałem akcję z Hejterem i wachem wiem że opóźniając statkiem innym niż sonda było jakieś 50% szans na zawrócenie floty hejtera i wacha. Krótko mówiąc- Opóźniałeś sondą ? jeśli tak to u mnie takiego błędu nie było- Opóźniałeś statkiem innym - u mnie taki błąd był, jak opóźnienie było większe niż minuta coś takiego (zazwyczaj wywalało jednego z nich jeśli wysłałem długi czas lotu opóźniającego)- 3 dowód popierający spieriz to taki że on zakładał ACS i wywalić mogło tylko jego kompana. Błąd jest na 100% gdzieś w systemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ale dziwne było to, że powtórzyliśmy akcję w identyczny sposób na jakimś idlerku i wszystko wyszło dobrze.opóźniaczem był OW Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 minęły ponad 2 miesiące, a błąd dalej jest. http://forum.ogam.online/topic/12806-ss-winiu-livemylife-spieriz-vs-knopers-fist-1772562928-606147804/ za chwilę zostanie wysłany mail z prośbą o zwrot surowców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts