ltg Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 witam, mam pytanie odnosnie niszczenia moona, mianowicie symulator pokazuje Szansa na zniszczenie moona: 50%Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 0% czy to 0% GWARANTUJE mi, ze na 100% moje gwiazdki do mnie powroca? czy jakas mikroskopijna szansa istnieje? niby 0% to 0%, ale 1.5kk gs to nie w kij dmuchal Link to comment Share on other sites More sharing options...
AL-JA5eeRA Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 0% to zero procent i nic tego nie zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 zmienić to może jedynie czyjaś podstawka tak jak wyżej, 0 = 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 To deus musi odpowiedzieć czy zaokrągla do całości czy tylko je wyświetla. Zgaduję, że jak jest 0 to 0 i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nie trafiło mi się żebym na 0% stracił GS... No chyba że ktoś mi się podstawił, ale ogólnie system mi nie zdjął żadnej gąski jak miałem 0% na utrate GS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ltg Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 ^ no wlasnie o to mi chodzi, bo pomimo, ze tam jest napisane 0%, to naprawde moze tam byc 0.0000234%, co przy moim ogolnym zyciowym szczesciu ( ) wystarczy na strate floty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zero to zero. Jeżeliby "zjadło" gs'y można napisać podanie o zwrot, wtedy będą zwrócone bez zastanowienia a błąd byłby naprawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts