ltg Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 witam, mam pytanie odnosnie niszczenia moona, mianowicie symulator pokazuje Szansa na zniszczenie moona: 50%Prawdopodobieństwo zniszczenia GŚ: 0% czy to 0% GWARANTUJE mi, ze na 100% moje gwiazdki do mnie powroca? czy jakas mikroskopijna szansa istnieje? niby 0% to 0%, ale 1.5kk gs to nie w kij dmuchal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 0% to zero procent i nic tego nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zmienić to może jedynie czyjaś podstawka tak jak wyżej, 0 = 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 To deus musi odpowiedzieć czy zaokrągla do całości czy tylko je wyświetla. Zgaduję, że jak jest 0 to 0 i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie trafiło mi się żebym na 0% stracił GS... No chyba że ktoś mi się podstawił, ale ogólnie system mi nie zdjął żadnej gąski jak miałem 0% na utrate GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ltg Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ^ no wlasnie o to mi chodzi, bo pomimo, ze tam jest napisane 0%, to naprawde moze tam byc 0.0000234%, co przy moim ogolnym zyciowym szczesciu ( ) wystarczy na strate floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Zero to zero. Jeżeliby "zjadło" gs'y można napisać podanie o zwrot, wtedy będą zwrócone bez zastanowienia a błąd byłby naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi