Winiu Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam , wpadłem na pomysł żeby serwer sam blokował nam atak jeśli przekroczyliśmy jego limit. np: Atakowaliśmy planete gracza 3x wczoraj i następnego dnia (po nie upłynieciu 24h) znowu z 3x i mamy odrazu bana , jak by wprowadzić żeby system blokował nam atakowanie po 6 atakach nie było by problemów z bashem.zaatakujemy 6x a za 7 razem wyskakiwało by coś że Limit ataków na tego gracza wykorzystany czy coś w tym stylu. I tak samo jest z tymi 20 atakami na 1 gracza , ja np nie pamiętam kogo farmiłem wczoraj i czy moge lecieć czy nie moge... w Historii lotów zanim znajde o której i ile razy leciałem ja jakiegoś gracza to już mi sie odechciewa lecieć , a tak to po 20 atakach na gracza te system by sie sam blokował. Przejdzie to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 jestem za, ale może nie tyle, żeby blokował, co ostrzegał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 albo chociaż żeby pokazywał który to atak np 4/6 albo 15/20 :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 można by we floten3 (wybór misji) dodać dwa liczniki, jeden by pokazywał ilość ataków na daną planete/moona a obok ilość ogólnych ataków na tego gracza. proponuję umieścić go w wolnej przestrzeni tutaj:http://scr.hu/59l/j8us4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pomysł popieram, ale ten spieriz'a, bo jeśli wprowadzimy blokadę, to reguła BASH'u nie będzie już potrzebna w regulaminie, a myslę, że ta zasada to jednak nieodzowna część tej gry i nie można jest znieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Proponuję kliknąć zakładkę "Flota" i popatrzeć na samym dole co jest..Ten pomysł już dość dawno dałem i jest w trakcie prac. Obecnie wersja BETA. Deus coś mówił, że będą ostrzeżenia przed przekroczeniem limitu, więc chyba też to będzie.Blokady nie może być, bo czasami opłaca się komuś zrobić bash. Edytowane 5 Lipca 2012 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A jak taka blokada bash będzie działała w trakcie wojny sojuszów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Psiałem, że nie będzie żadnej blokady tylko ostrzeżenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Blokady nie będzie, będzie ostrzeżenie o limicie ataków, transportów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi