nazQul Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam wszystkich Nazywam się Łukasz i mam 22 lata w sumie już nie długo 23 Ogólnie jestem z Białegostoku. Moja przygoda z "Ogame" rozpoczęła się w sumie gdy tylko wyszła ta gra, i tamte czasy bardzo dobrze wspomina, aczkolwiek te też są równie ekscytujące i pełne wrażeni. Na ogam.online trafiłem(nie jestem pewien) około 2 lat temu, i mój start był na Uni4. Bardzo mi się tu spodobało jednakże musiałem przerwać grę ze względów osobistych na długi okres, ale jak da się zauważyć powróciłem:) Jestem raczej osobą wesołą już parę osób mogło to zauważyć i staram się oceniać wszystko obiektywnie i być osobą neutralną, jedni to doceniają innym to przeszkadza:) jednak znam umiar i mimo dobrej zabawy cenię sobie porządek i kulturę i staram się ją utrzymywać w trakcie konwersacji, tudzież w trakcie pisania na SB:)Ogólnie chciałbym Życzyć wszystkim którzy to czytają owocnych lotów i dużo RW. Pozdrawiam nazQul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 30 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Witam ponownie na ogam. Na jakim uni teraz grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 30 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 O ile się nie mylę, to już trzecia osoba z białego Witamy z zaświatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 30 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Siemanko Na jakim uni teraz grasz?mam nadzieje ze u4 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A teraz to U6 głównie, a czasem zajrzę na U4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 2 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Będzie nowa farma na u4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi