nazQul Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Witam wszystkich Nazywam się Łukasz i mam 22 lata w sumie już nie długo 23 Ogólnie jestem z Białegostoku. Moja przygoda z "Ogame" rozpoczęła się w sumie gdy tylko wyszła ta gra, i tamte czasy bardzo dobrze wspomina, aczkolwiek te też są równie ekscytujące i pełne wrażeni. Na ogam.online trafiłem(nie jestem pewien) około 2 lat temu, i mój start był na Uni4. Bardzo mi się tu spodobało jednakże musiałem przerwać grę ze względów osobistych na długi okres, ale jak da się zauważyć powróciłem:) Jestem raczej osobą wesołą już parę osób mogło to zauważyć i staram się oceniać wszystko obiektywnie i być osobą neutralną, jedni to doceniają innym to przeszkadza:) jednak znam umiar i mimo dobrej zabawy cenię sobie porządek i kulturę i staram się ją utrzymywać w trakcie konwersacji, tudzież w trakcie pisania na SB:)Ogólnie chciałbym Życzyć wszystkim którzy to czytają owocnych lotów i dużo RW. Pozdrawiam nazQul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny93 Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Witam ponownie na ogam. Na jakim uni teraz grasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Misiek Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 O ile się nie mylę, to już trzecia osoba z białego Witamy z zaświatów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Siemanko Na jakim uni teraz grasz?mam nadzieje ze u4 he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nazQul Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 A teraz to U6 głównie, a czasem zajrzę na U4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Będzie nowa farma na u4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts