Revenge ツ Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Witam , czy jest możliwe zdjęcie bana na SB ? mam juz go kilka dni i wiem ze to co powiedziałem nie powinno miec miejsca , poprostu poniosło mnie Przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Widze ze ten dział przez Administracje jest totalnie olewany tak ? To moze zapłace zeby ktos się mi tu odezwał bo jak widac deusxa juz tylko pieniądz pochłonał . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Widze ze ten dział przez Administracje jest totalnie olewany tak ? To moze zapłace zeby ktos się mi tu odezwał bo jak widac deusxa juz tylko pieniądz pochłonał .3. Odnoś się z szacunkiem do innych, nie obrażaj ich, nie wyzywaj, nie używaj wulgaryzmów (jeżeli już masz zamiar to cenzuruj np. k****. Nadmierne używanie cenzurowanych wulgaryzmów jest zabronione).* za wulgarne uważa się również wyzywanie graczy od tzw "dodatkerów", czyli osób, które korzystają z sklepu gry ogam.online. Wiadomo, że ban nie będzie trwał kilku dni. Poniosło cię wtedy, jak i widać teraz. Kara może trwać od 7 dni, a tyle jeszcze nie minęło. Ile będzie trwać? Tego nie wiem (czekaj cierpliwie na deusx'a, a być może cię odblokuje). Ale chyba dostałeś bana na SB za takie właśnie zdania jak to?:To moze zapłace zeby ktos się mi tu odezwał bo jak widac deusxa juz tylko pieniądz pochłonał .Dodatkowo warn dla ciebie. Starasz się o odbanowanie czy dorzucasz drewna do ogniska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Mogę wiedziec jak z moim unbanem ? gra bez shouta utrudnia troche sprawe , komunikacja znaczy sie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Sądząc po tym poziomie pisania, na sb nie masz co liczyć w najbliższym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts