faziee Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Na ile dostałem bana na SB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejter Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 do konca swiata i jeden dzien dłuzej..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 nawet nie powiedza kryminaliście na ile poszedł siedzieć trochę to amatorskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejter Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 a po co mowic ?zaraz temat wyladuje w koszu i bedzie po kłopocie...i wszyscy zapomna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Proponuję dać bana na zawsze - toć to rzecz oczywista, że kryminalistów trzeba trzymać krótko! Myślę jednak, że ban nie będzie wystarczający i sprawę można również zgłosić na policję - jak powszechnie wiadomo gracz fazi jest podejrzany o zabójstwo 96 osób w Smoleńsku. Również chciałbym poinformować administrację, że gracz ten miał problemy z prawem. Gdy był mały, ukradł koledze z piaskownicy łopatkę - co doprowadziło do bójki, w której poszkodowanym okazał się okradziony. Liczę na to, że przedstawiłem wystarczające dowody na winę faziego. Pozdrawiam wszystkich z ponadprzeciętną fantazją Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 do konca swiata i jeden dzien dłuzej..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts