Elakres Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tak jak w temacie komu Kibicujesz . Ja kibicuje Klub : Manchester United , Reprezetacja : Anglia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kibicuje, ?eby pzpn mia? nowych szef?w, kt?rzy powypierdalaj? po?owe ekipy. A poza tym, chelsea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sofly Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Widzew, zagranicznym og?lnie fajnie jest popatrze? na pi?k? najwy?szych lot?w. Uwielbiam styl gry barcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokus16 Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zgadzam si? z Deusx-em w sprawie pzpn a poza tym Lech Pozna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herianm Napisano 6 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hmm... ja oczywi?cie jak wi?kszo?? os?b w tym kraju kocham ten sport i uprawiam ju? wiele lat, ukochany zesp?? GKS Katowice, z zagranicznych nie mam ulubionej ale lubi? niemieck?, angielsk? i hiszpa?sk? lig? bo to chyba najmocniejsze ligi ?wiata. Ps. No jeszcze argenty?ska ekstraklasa ale to jest taka troch? egzotyczna pi?ka jednak dla oka bardzo mi?a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19ruby87 Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja kibicuje GIEKSIE. A z zagranicznych to JUVENTUS TURYN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 @UP Kt?rej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 15 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Polski klub: Wis?a, zagraniczny Real <3 a reprezentacja Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 17 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja Legii Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toec Napisano 2 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja Gks Katowice oraz Chelsea Londyn, Fc Barcelona, i jestem za tym by wywalic ca?? ekipe pzpn na zbity pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 28 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Lechia Gda?sk ! a z zagranicznych to Bayern Monachium ! ale tak to kosza wole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pershing Napisano 2 Kwietnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Najlepszy sport na ?wiecie, uprawiam go od 10 lat z powodzeniem Ukochany klub to oczywi?cie Wis?a Krak?w. Zagranicznymi si? tak mocno nie interesuje, ale uwielbiam gr? barcelony, a przede wszystkim messiego. Repra to naturalnie Polska na dobre i na Z?E ... Pozdro!lrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ja jestem kibicem Menchesteru United i tez jestem za zeby wy..... tych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 POLONIA BYTOM :aplauz: ARKA GDYNIA i ODRA OPOLE A z zagranicznych to : Arsenal London i AC Milan Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EKODRUID Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 chrost dobrze dobrze moja krew Arka Gdynia . Polonia Bytom . Wisla Krakow ( wczoraj ladny mecz 2;0 Menchester Uni , Barca GOGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Korona Kielce Moje ojczyste miasto :*:* i Inter Mediolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Tylko Legia, ukochana Legiadzis Warszawa czekana zwyciestwo twe.... Jedno miasto jeden klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 16 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Legia :D:D:D sztuczna druzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzia Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Moje miasto Manchester moj zespol Manchester City moj kolor to blue Chodze na kazdy domowy mecz City - na te na wyjezdzie nie ma zbytnio czasu. Nawet na Old Trafford nie ma takiej atmosfery jak na City. Moze maja ladniejszy stadion ale nie maja takich kibicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 ordyl jako fan korony to bys sie juz nie osmieszal - zbieranina odpadkow z innych klubow + kupiona ekstraklasa i I liga - i ty mi mowisz o sztucznych tworach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 kupiona moze i zostala ale za kase ktorej wy nie macie... Juz nie dlugo KKK bedzie mistrzem polski !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 kupiona moze i zostala ale za kase ktorej wy nie macie... Juz nie dlugo KKK bedzie mistrzem polski !!!! zycze ci abys dozyl tej chwili.... :sciana: z ta kasa to chyba tez sie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 zobaczymy kto wygra Legia xd -Korona mecz w pazdzierniku... zycze ci abys dozyl tej chwili.... oj dozyje dozyje, ale ty nie, Legia nie bedzie nigdy mistrzem polski Zolto-czerwony, kolor mej ukochanej Korony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzia Napisano 17 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ale byla i to nie raz z tego co pamietam. Mecze z Manchesterem United a pozniej z Barcelona. Jak po przegranej z Barcelona spiewalismy na stadionie. To byly czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 24 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Wisla xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi