DiabelTasmanski Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, chciałbym poznać powód zbanowania mnie na shoutboxie. o_O
deusx Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Niezachowywanie się do regulaminu, tworzenie negatywnej atmosfery, wytykanie użytkowników palcami (per. 'astatowcy'). Catalyst i Dagger157 dodali reakcje 2
DiabelTasmanski Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Rozumiem, za takie zachowanie na jaki okres czasu jest ban? Myślę, że grając zgodnie z regulaminem gry, ban powinien być na 24 godziny za wyzywanie. 24 godziny już minęły, a więc ponownie pytam: kiedy zostanie ściągnięta blokada?
deusx Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Biorąc pod uwagę twoją "kryminalną" przeszłość, niezliczoną ilość nakładanych na ciebie kar od czasu twojej rejestracji, ban jest wieczysty.
nazQul Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 heheh dobre ta wypowiedź mi się podoba deusa chodź nie znam szczegółów
DiabelTasmanski Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Jak mniemam, piszesz o kryminalnej przeszłości w okresie ostatniego roku - przymykając oko na kolejne pół przez które nie dostałem chociażby ostrzeżenia. Może wyjaśnisz tutaj wszystkim, dlaczego próbujesz uniknąć mojego odbanowania? W czym mógłbym Ci przeszkodzić? PS Teraz zapewne zmienisz temat, pisząc o tym że ub dostałem dwa miesiące temu Edit:Pofatygowałem się sprawdzić, to o czym mówisz (czyli "kara odbyta, niech odbędzie się jeszcze raz") i oto co znalazłem: Ne bis in idem. – nie dwa razy za to samo; zakaz powtórnego karania za ten sam czyn (por. bis de eadem re ne sit actio) Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Tasiek Winiu dodał reakcję 1
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Deusx, ale jak za tamto odbył karę, to nie możesz brać tego pod uwagę...
deusx Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Może wyjaśnisz tutaj wszystkim, dlaczego próbujesz uniknąć mojego odbanowania? W czym mógłbym Ci przeszkodzić? Już dostałeś raz szansę, drugi raz chcesz z niej skorzystać ? Być może, tylko szansa jest jedna.
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Już dostałeś raz szansę, drugi raz chcesz z niej skorzystać ? Być może, tylko szansa jest jedna. Smieszne jest to ze ktos probuje wg jakiegos prawa działac a sam je łamie nagminnie i udaje ze jest wszystko w porzadku....Tym serwem powinien opiekowac sie ktos madrzejszy po mojemu...
DiabelTasmanski Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Już dostałeś raz szansę, drugi raz chcesz z niej skorzystać ? Być może, tylko szansa jest jedna. A na moje pytanie nie odpowiedziałeś, interesuję się czym mógłbym Ci przeszkodzić w rozwoju gry / forum. Przypominam, że dostałem bana zaNiezachowywanie się do regulaminu, tworzenie negatywnej atmosfery, wytykanie użytkowników palcami (per. 'astatowcy').... a nie bug using lub inne rzeczy za które byłem karany. Rozumiem, że według Ciebie sprawiedliwym jest odbanowanie innych po dniu (ew. tygodniu), a mi dać permanentnego bana? Powyłamywany dodał reakcję 1
deusx Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Pisanie takich głupot to działanie na niekorzyść ogam.onlineUżytkownicy, których wytykasz mogą się poczuć urażeni, nowy użytkownik, który przypadkiem czyta shoutbox może od razu zrezygnować z gry, widząc pogardę dla regulaminu przez użytkowników. Postu pana "Hejter" komentować nie będę, uważam go za co najmniej śmieszny.
DiabelTasmanski Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Rozumiem, że uraziłem jakiegoś użytkownika który doładowuje astaty. Ja natomiast w tym momencie odpuszczę swoje argumenty na moją niewinność i proszę Cię o wycinek z mojej rozmowy na shoutboxie gdzie urażam jakiegoś astatowca. Proszę również o nie pisanie rzeczy typu "Historia jest zbyt rozległa by ją przeglądać", bo mogę podpowiedzieć że całe wydarzenie miało miejsce w okolicach godzin 20-23 dnia 26 czerwca.
Valhala Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2012 a slownictwo Stempla aka Shiron nie odstrasza nowych graczy? co bylo na forum jak go w grze zbanowano? to dopiero psujcie atmosfery. wejdz teraz o panie w dzial dyskusji wojen, zobacz jego slownictwo, co jest dopiero brak kultury, chamstwo, nagminne obrazanie graczy. ale co, ktos wysyla przelewem kase to nie mozna zbanowac poza tym jestem ciekawy czemu po raz drugi dostalem bana w ciagu 2 dni na sb, chociaz woczraj nic na nim nie pisalem. za posta w dziale dyskusje wojen? moze nie mialem racji? jak dla mnie Tasiek powinien byc odbanowany. poza tym jak juz jestes taki ostry to moze traktuj wszystkich rowno?
faziee Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2012 JESTES KRYMINASLISTĄ, PRZECIEŻ TO TY ZESTRZELIŁES TUPOLEWA NAD SMOLENSKIEM ja bym to na policje zglosil deusx...
Hejter Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2012 a slownictwo Stempla aka Shiron nie odstrasza nowych graczy? co bylo na forum jak go w grze zbanowano? to dopiero psujcie atmosfery. wejdz teraz o panie w dzial dyskusji wojen, zobacz jego slownictwo, co jest dopiero brak kultury, chamstwo, nagminne obrazanie graczy. ale co, ktos wysyla przelewem kase to nie mozna zbanowac poza tym jestem ciekawy czemu po raz drugi dostalem bana w ciagu 2 dni na sb, chociaz woczraj nic na nim nie pisalem. za posta w dziale dyskusje wojen? moze nie mialem racji? jak dla mnie Tasiek powinien byc odbanowany. poza tym jak juz jestes taki ostry to moze traktuj wszystkich rowno? Przeciez to wiadomo nie od dzisiaj ze tutaj sa rowni i rowniejsi...portfelowcy napewno maja wieksze chody.... a nas biednych, ZOMO bedzie scigac cały czas, nasze posty beda ciagle usuwane i to sie napewno nie zmieni...
Bumble Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Przeciez to wiadomo nie od dzisiaj ze tutaj sa rowni i rowniejsi...portfelowcy napewno maja wieksze chody.... a nas biednych, ZOMO bedzie scigac cały czas,nasze posty beda ciagle usuwane i to sie napewno nie zmieni... Uważaj bo ci SB wbije na chatę i ześle cię na sybir ..Wtedy nie będziesz miał jak bronić praw mniej równych Edytowane 29 Czerwca 2012 przez bumble
DiabelTasmanski Napisano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2012 Temat ucichł. Co z tym banem na SB?
deusx Napisano 6 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2012 Było pisane, na razie unbana nie będzie.
Rekomendowane odpowiedzi