Jump to content

Surowce za astaty

Guest Gal Anonim

46 members have voted

1. 1. Surowdze za astaty

• Za
      4
    • Przeciw
      42

Recommended Posts

Ankieta jest bezsensu, wiadomo jaki jest wynik ankiety. Warto jest przeczytać moje oświadczenie na ten temat. Pisałem, że ankietami, sprzeciwami statystyki się nie zmieni. Aby ją zmienić były do tego warunki przed startem uniwersum 6.

Guest Rzeznikus

Rozumiem płatne dodatki, które trochę ułatwiają grę. Jeszcze godzę się z tym że jest coś takiego jak +100% do wydobycia. Nawet sam kupiłem za sms 20 astatów, żeby wyłączyć złodziejską prowizję w banku. Ale kupowanie za pieniądze statków, surowców i obrony, sprawia że już nie grają gracze, ich skill, czas który poświęcają na grę czy ciągłe farmienie. Gra portfel.

Może i zarobicie ten jeden raz. Ale tylko od małego grona ludzi z pieniędzmi. Na uni7 nie zarejestruje się już nikt normalny.

Po dwutygodniowej przygodzie, czas chyba zakończyć zabawę.

Pozdrawiam graczy

W pewnym sensie strzeliłeś sam sobie w kolano.

/// Post pod postem. Używaj opcji edytuj.

Dagger157

panowie po co te dyskusje ? :) tak jak pisałem bedzie :) Czyli jak deusx napisał mamy 1400 kont ;) 700 z nich nieaktywna zostaje nam 700 :) Z czego 300 przestanie grac , 100 odda konta zostanie 300 ;) 150 bedą farmic zostanie 150 co płacą ;) 75 zostanie zjechanych wnerwi sie ze wtopili kase i bedą sie ludzie kruszyc az do 40 jak na starych U :)

najbardziej irytuje mnie fakt, iż ktoś kto gra już parę tygodni może być słabszy od kogoś kto założy konto dzisiaj...(słbaszy tylko pod wzgl grubosci portfela), deu coś tutaj chyba nie gra prawda? nie chce cię atakować za to co zrobies w sklepie ale zastanawia mnie gdzie tutaj jakakolwiek logika...

widze ze mialem racje mowiac ze najpozniej po 1 miechu wejda surowce za astaty ;)

generalnie jestem na NIE !!! NIE !!! NIE !!!

ale co poradzic prawda taka ze serwer zeby dzialal musi na siebie zarobic prawda?? :P

Hah nawet miecha nie było bez sury za astaty... Po co ja się kurwde kontem za uni2 wymieniłem? Znowu max 30 graczy online będzie z czego 25 ekowcy bo zaduża przewaga pieniądza będzie... Pa pa uni6!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.