Gość Braus Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Błąd polega na tym, że gwiazdka zapala się już w momencie wysłania ataku. W mojej ocenie (*) powinna zapalić się dopiero w momoencie, gdy do ataku dojdzie. Błąd ten uniemożliwia ocenę aktywności gracza.Atakując kogokolwiek - wszyscy są niby on-line. Testowane na graczu (iI) i graczach aktywnych @W związku z błędem, proponuje, żeby gracze w sojuszach przeprowadzili testy. Test miałby polegać na sprawdzeniu czy: Wysłanie FS'a z moona na moon, nie zapala gwiazdki (*) planecie docelowej. Być może to jest źródło tajemniej wiedzy na temat skąd i dokąd lataja floty. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 wogole jest ostro pokrecone z ta gwiadka...nawet jak ktos puszcza skany z planety to sie nie zapala ona... No i nadal istnieje bład w raportach szpiegowskichktos mnie np skanuje z planety a mi pokazuje ze robi to z moona...i jak wyzej napisalem gwiazdka sie nie zapala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dym3k Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) na nieaktywnych graczy wystarczy puscić skany i gwiazdka już jest Edytowane 26 Czerwca 2012 przez dym3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Leon ma racje, samo wysłanie floty na idlera zapala u niego gwiazdkę. Sprawdziłem i na każdym uni jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melkorian Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 wyłaczyć gwiazdki i będzie po problemie i gra się zrobi ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hejter, przy raportach szpiegowskich trzeba kierować się tym czy jest napisane z planety czy z księżyca (nie kieruj się nazwami planet/moonów) Co do aktywności pojawia się ona również podczas przegladania gal z ksiezyca... totalnie pokręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 @W związku z błędem, proponuje, żeby gracze w sojuszach przeprowadzili testy. Test miałby polegać na sprawdzeniu czy: Wysłanie FS'a z moona na moon, nie zapala gwiazdki (*) planecie docelowej. Być może to jest źródło tajemniej wiedzy na temat skąd i dokąd lataja floty. Wpadłem na to samo wczoraj i przetestowałem, wynik: gwiazdka nie zapala się przy dolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Hejter, przy raportach szpiegowskich trzeba kierować się tym czy jest napisane z planety czy z księżyca (nie kieruj się nazwami planet/moonów) Co do aktywności pojawia się ona również podczas przegladania gal z ksiezyca... totalnie pokręcone no co ty nie powiesz....wyrazie widze ze w raporcie ze skanuje mnie z moona, oddaje skana a na moonie nic niemapare osob nawet pytalem z kad mnie skanowały to zawsze potwierdzały ze z planety : ) no i do tego w/w aktywnosc, skanowali mnie z planety a nie mieli gwiazdki przy planecie.. Pisalem o tym kiedys do deusa i miał to naprawic : ) Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Hejter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 wyrazie widze ze w raporcie ze skanuje mnie z moona, oddaje skana a na moonie nic niemapare osob nawet pytalem z kad mnie skanowały to zawsze potwierdzały ze z planety : )zgadza się.wyświetla nazwę moona, ale pisze "flota z planety /nazwa moona/ "http://screenshu.com/static/uploads/temporary/75/9e/dj/38am91.jpg mam nadzieję, że kolega klebek się nie obrazi za kordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 czasami również po ataku, na atakowanej planecie nie zapala się * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wcześniej tego nie było a faktycznie jest, chyba błąd jest związany z historią lotów, ostatnio mało zaglądam na konto ale jak nie było histori lotów wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 co z poprawą błędu?Dalej zapala się * poprzez sam fakt wysłania ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Błąd polega na tym, że gwiazdka zapala się już w momencie wysłania ataku. Od kiedy pamiętam tak jest, strasznie mnie to irytowało bo byłem przyzwyczajony że * zapala się w momencie faktycznego ruchu na planecie czy ataku ale już się przyzwyczaiłem go tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość -LEON- Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Deusx Naprawisz w końcu ten błąd?Zapalenie się * poprzez sam fakt wysłania ataku jest olbrzymim, strategicznym błędem tej gry.Niemożliwa jest ocena aktywności gracza. Nasza * zapala się i jest aktywna około 10 minut, lot trwa około 1-2 minuty. Błąd gry, błąd poważny, ponieważ do aktywności na planecie dochodzi w czasie ataku a nie w czasie jego wysłania.Proszę cię, popraw to. Aktywność na planecie robi dopiero atak a nie fakt wysłania ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 2 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Administrator gry odniesie sie do tego bledu po roku czasu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maemi Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No kicha z tym jest. powinna byc * w momencie ruchu floty. jak flota z FS albo zostala zaatakowana i doszło do starcia. a nie sam fakt wysłania floty na planete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No jest kicha jest, tylko jakoś nikt z decydentów się tym nie interesuje. Deusx, czy Ty zareagujesz na ten post czy masz to w głębokim poważaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi