Valhala Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 nie wiem czy byl taki temat, czy nie, ale od poczatku uniwersum wystepuje ten sam blad, wiec stwierdzilem, ze skoro nikt nic z tym jeszcze nie zrobil, to moze nikt z administracji o tym nie wie.rekordy flot nie pokazuja rzeczywistych rekordow. nie bede dawal scr, ze mam wiecej statkow, czy cos, bo wystarczy w ST wejsc i porownac do rekordow, zeby zobaczyc roznice. czy bedzie to kiedykolwiek naprawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Do rekordów zaliczane są tylko floty które stoją w miejscu. Flota, która jest w locie (np. na FSie bądź na napadaj itd.) nie ma udziału w podliczeniu. Dodatkowo musi znajdować się na jednej planecie, gdyż wartości ze wszystkich planet sie nie sumują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 a czy nie mysleliscie, zeby zrobic rekordy, ktore dotyczylyby calej floty, bez wzgledu na to, czy flota stoi, czy jest na fsie? bo z drugiej strony jak ktos poczeka do tej godziny to bedzie wiedzial kogo moze zezlomowac, jak flota stoi^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie, myślę, że jest dobrze jak jest. I tak większość rekordów nalezy do graczy na urlopie...Druga rzecz, to nie chciałbym, by mój skład floty znał każdy gracz na uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 moze i znalby, ale przynajmniej mialbys pewnosc, ze nie wszyscy beda wiedziec jak zapomnisz fsa odebrac a tak, mozna latwo sprawdzic kto go nie odebral i zlomowac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 to wysyłać FS tak, żeby flota wróciła po podliczeniu... co to za problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no to w takim razie jaki sens ma "rekordy serwera" w ktorych pokazana jest lista graczy z dana flota, ktora stoi na planecie,a nie rzeczywiste rekordy serwera^^ tylko latwiej zlomnac, ale skoro to jest takie ulatwienie, to linki tez powinny zostac^^ bo linki nie pokazuja, kto zostawil flote, a tylko daje mozliwosc szybszego szpiegowania (przed czym trzeba zrobic linki, co jest pracochlonne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Hmm powiem ci ze od kiedy gram nikt nie robił z rekordami problemu takiego typu . Jedyne co bylo to gracze na urlopach i zbanowani. Niech zostanie tak jak jest teraz Edytowane 22 Czerwca 2012 przez bumble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Odświeżę temat, gdyż też miałem o to zapytać,Dlaczego aktualne rekordy flot nie są realnymi rekordami? Flota jest po to aby latać i rekordy jej powinny być uwzględniane wszystkie, a nie aby floty stojącej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Odświeżę temat, gdyż też miałem o to zapytać,Dlaczego aktualne rekordy flot nie są realnymi rekordami? Flota jest po to aby latać i rekordy jej powinny być uwzględniane wszystkie, a nie aby floty stojącej... Takie założenie jest od początku ogam, że rekordy są zliczane ze stojących flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukari21 Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 moim zdaniem powinno si e wy... dzielic te rekordy a to dlatego: 1- bo i tak nie odzwierciedlaja faktycznego stanu rekordu ( urlopowcy i zbanowani) 2- ułatwiaja pocześci grę agresorą któży zerkaja tam po podliczeniu ( przykład st na NYcz ) 3- dało by to wiecej mozliwości graczą którzy zaczynają budować flotkę a dodało troszkę wiecej pracy agresorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Nie warto to zmienić? Jak mam się bronić, gdyż nie widzę najmocniejszej floty? Przed stojącą flotą po co się bronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 23 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Takie założenie jest od początku ogam, że rekordy są zliczane ze stojących flot. To nie znaczy ze nie mozna tego zmienic... nie stoimy w miejscu tylko idziemy do przodu.Mi osobiscie nie przeszkadza tak jak jest teraz, ale jezeli bedzie brana pod uwage cala flota nawet ta w powietrzu to tez bedzie ok jak dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi