Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem czy byl taki temat, czy nie, ale od poczatku uniwersum wystepuje ten sam blad, wiec stwierdzilem, ze skoro nikt nic z tym jeszcze nie zrobil, to moze nikt z administracji o tym nie wie.

rekordy flot nie pokazuja rzeczywistych rekordow. nie bede dawal scr, ze mam wiecej statkow, czy cos, bo wystarczy w ST wejsc i porownac do rekordow, zeby zobaczyc roznice. czy bedzie to kiedykolwiek naprawione?

Napisano

Do rekordów zaliczane są tylko floty które stoją w miejscu. Flota, która jest w locie (np. na FSie bądź na napadaj itd.) nie ma udziału w podliczeniu. Dodatkowo musi znajdować się na jednej planecie, gdyż wartości ze wszystkich planet sie nie sumują

Napisano

a czy nie mysleliscie, zeby zrobic rekordy, ktore dotyczylyby calej floty, bez wzgledu na to, czy flota stoi, czy jest na fsie? bo z drugiej strony jak ktos poczeka do tej godziny to bedzie wiedzial kogo moze zezlomowac, jak flota stoi^^

Napisano

Nie, myślę, że jest dobrze jak jest. I tak większość rekordów nalezy do graczy na urlopie...

Druga rzecz, to nie chciałbym, by mój skład floty znał każdy gracz na uniwersum.

Napisano

moze i znalby, ale przynajmniej mialbys pewnosc, ze nie wszyscy beda wiedziec jak zapomnisz fsa odebrac ;D a tak, mozna latwo sprawdzic kto go nie odebral i zlomowac ; )

Napisano

no to w takim razie jaki sens ma "rekordy serwera" w ktorych pokazana jest lista graczy z dana flota, ktora stoi na planecie,a nie rzeczywiste rekordy serwera^^ tylko latwiej zlomnac, ale skoro to jest takie ulatwienie, to linki tez powinny zostac^^ bo linki nie pokazuja, kto zostawil flote, a tylko daje mozliwosc szybszego szpiegowania (przed czym trzeba zrobic linki, co jest pracochlonne).

Napisano (edytowane)

Hmm powiem ci ze od kiedy gram nikt nie robił z rekordami problemu takiego typu . Jedyne co bylo to gracze na urlopach i zbanowani.

Niech zostanie tak jak jest teraz :D

Edytowane przez bumble
Napisano

Odświeżę temat, gdyż też miałem o to zapytać,

Dlaczego aktualne rekordy flot nie są realnymi rekordami? Flota jest po to aby latać i rekordy jej powinny być uwzględniane wszystkie, a nie aby floty stojącej...

Napisano

Odświeżę temat, gdyż też miałem o to zapytać,

Dlaczego aktualne rekordy flot nie są realnymi rekordami? Flota jest po to aby latać i rekordy jej powinny być uwzględniane wszystkie, a nie aby floty stojącej...

Takie założenie jest od początku ogam, że rekordy są zliczane ze stojących flot.

Napisano

moim zdaniem powinno si e wy... dzielic te rekordy a to dlatego:

1- bo i tak nie odzwierciedlaja faktycznego stanu rekordu ( urlopowcy i zbanowani)

2- ułatwiaja pocześci grę agresorą któży zerkaja tam po podliczeniu ( przykład st na NYcz )

3- dało by to wiecej mozliwości graczą którzy zaczynają budować flotkę a dodało troszkę wiecej pracy agresorą

Napisano

Takie założenie jest od początku ogam, że rekordy są zliczane ze stojących flot.

To nie znaczy ze nie mozna tego zmienic... nie stoimy w miejscu tylko idziemy do przodu.

Mi osobiscie nie przeszkadza tak jak jest teraz, ale jezeli bedzie brana pod uwage cala flota nawet ta w powietrzu to tez bedzie ok jak dla mnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.