Jump to content

EURO2012 - Typowanie wyników Polskiej Reprezentacji

Che_ster

Recommended Posts

POLSKA!!!!

moim zdaniem przegramy 0:1,

ale i tak obstawię 1:1 :D ewentualnie 2:1 dla nas :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Flag_of_Poland.jpg/250px-Flag_of_Poland.jpg

Ha ma się to coś do obstawiania ;P mogłem iśc do bukmachera dzis ;D

Wszystko co wyżej tyczy się meczu Polska - Rosja, a wszystko co niżej obejmuje mecz Polska - Czechy.

Ja obstawiam że wygramy 2:0 patrząc na gre z Grecją i teraz z Rosją to Polacy grają naprawde nieźle i myślę że wiedzą ze mecz z Czechami to ich szansa która nigdy się juz może nie powtórzyć i bedą chcieli wygrac jak najwięcej ;) więc mój typ

POLSKA 2:0 CZECHY

///EDIT by Dagger157

Edited by Dagger157

2:1 dla Polski.

a czy przypadkiem nie powinieneś dostać warna za niesłuchanie poleceń J. Admina? @ Dagger157 : (12 czerwiec 2012 - 23:27 ) @JAMAJKA, ty już nie spamuj, zmień nazwę tematu i obstawiaj dalej w tym samym, bo nie ma sensu robić xxx tematów i każdy na osobny mecz

Co wy stawiacie tak na ta polske? To nie lata 70/80 ze cos znaczylismy w pilce:D teraz co ledwo remis z grecja, tutaj musze sie przyznac (stawialem na 5:0 dla ruskich:D) ladny mecz, nawet dobrze ze remis, ale po co wychodzic z grupy skoro w drupie razniej :D

a ja powiem tak, grecy wygrają z ruskimi, czesi z nami i będziemy mieć tabele:

Czechy 6

Rosja 4

Grecja 4

Polska 2

:D

@ oj tam odrazu minusować, żarcik taki przecież :D

edit, faktycznie Czesi 6 pkt....

Edited by Goldi

a ja powiem tak, grecy wygrają z ruskimi, czesi z nami i będziemy mieć tabele:

Rosja 4

Czechy 4

Grecja 4

Polska 2

:D

@ oj tam odrazu minusować, żarcik taki przecież :D

Wtedy awans do kolejnej fazy mistrzostw będzie rozstrzygany poprzez zliczenie ilości strzelonych bramek i straconych... ale nigdy w życiu rosja nie da wygrać grekom.....

Tematy połączone, nazwa zmieniona aby tyczyło się to typowań dla polskiej reprezentacji.

Warna nie będzie, ale upominam autora wątku. Proszę przed założeniem nowego tematu dwa razy się zastanowić.

Wracając do typować, to ja myślę, że mecz zakończy się wynikiem 1:0 dla Polski. Mam nadzieję i wiarę, że uda nam się pokonać Czechów, ale Smuda musi wzmocnić atak i popracować nad defensywą. Do ataku więcej piłkarzy, a w defensywie szwankuje ustawienie...

Tematy połączone, nazwa zmieniona aby tyczyło się to typowań dla polskiej reprezentacji.

Warna nie będzie, ale upominam autora wątku. Proszę przed założeniem nowego tematu dwa razy się zastanowić.

Wracając do typować, to ja myślę, że mecz zakończy się wynikiem 1:0 dla Polski. Mam nadzieję i wiarę, że uda nam się pokonać Czechów, ale Smuda musi wzmocnić atak i popracować nad defensywą. Do ataku więcej piłkarzy, a w defensywie szwankuje ustawienie...

przede wszystkim zacznijmy od tego ze gra jednym napastnikiem dużo mu nie da według mnie powinni zagrać ustawieniem 4-3-1-2 poniżej zamieszcze obrazek jak to wygląda dla tych co sie nie oriętują..

http://globoesporte.globo.com/platb/files/1038/2010/12/DARIO-BOTTINELLI-San-Lorenzo-2006-4-3-1-21.jpg