Che_ster Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Jakie panowie macie typy naszej grupy i nie tylko kto wyjdzie z grup a kto odpadnie?? ja obstawiam: GRUPA A 1. ROSJA2.POLSKA3.GRECJA4.CZECHY GRUPA B 1.HOLANDIA2.PORTUGALIA3.NIEMCY4.DANIA GRUPA C 1.HISZPANIA2.CHORWACJA3.WŁOCHY4.IRLANDIA GRUPA D 1.FRANCJA2.UKRAINA3.ANGLIA4.SZWECJA To moje typy a wasze ?? Edited June 12, 2012 by JAMAJKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Moje to: GRUPA A 1. Rosja2. Polska3. Grecja4. Czechy GRUPA B 1. Niemcy2. Holandia3. Portugalia4. Dania GRUPA C 1. Hiszpania2. Włochy3. Chorwacja4. Irlandia GRUPA D 1. Francja2. Anglia3. Ukraina4. Szwecja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Jakie panowie macie typy naszej grupy i nie tylko kto wyjdzie z grup a kto odpadnie?? ja obstawiam: GRUPA A 1. ROSJA2.POLSKA3.GRECJA4.CZECHY GRUPA B 1.HOLANDIA2.PORTUGALIA3.NIEMCY4.DANIA GRUPA C 1.HISZPANIA2.CHORWACJA3.WŁOCHY4.IRLANDIA GRUPA D 1.FRANCJA2.UKRAINA3.ANGLIA4.SZWECJA To moje typy a wasze ?? zacznijmy od tego polska nie ma szans na 1 miejsce co najwyżej 2grpB1 Niemcy2 Holandiagrp C1 Hiszpania2 włochygrp D1.Anglia2. Francja I mogę się załozyć nawet o coś ze tak będzie tylko grp A nie jestem pewny polski Edit@Dagger myślimy podobnie Edited June 12, 2012 by bumble Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che_ster Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 dobrze by było aby szkopy odpadli z grupy bo jak my wyjdziemy na 2 miejscu to trafimy albo na nich albo na portugalie w zależności która drużyna z grupy B zajmie jakie miejsce a gdy trafimy na szkopów to pozamiatane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts