faziee Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Wpadłem na pomysł z Leonem że możnaby zaliczać do % profilowego jak i zadaniowego starcia obronne jak i te z misji "napadaj". Myślę że i ta forma, i ta forma jest formą walki i wojny, więc dlaczegoby krzywdzić ludzi którzy się bronią i robią z tego niezłe %? Pozatym przydaloby sie już naprawić ten błąd który nie zlicza wszystkich % z RW.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Dokładnie.Procenty z obrony również powinno naliczać. Jakby nie patrzeć, to gra obronna również może być strategią gry.W sumie dziwnym posunięciem jest nie zaliczanie procentów z obrony do profilu. Dziwnym i niezrozumiałym. faziee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 jeżeli jest to obrona wygrana, to jestem na tak.zaliczać z ataków i obrony, ale tylko wygrana w obu przypadkach faziee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaqqaz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Też jestem za takim rozwiązaniem. Ogólnie każda wygrana walka powinna być zliczana. Jak proponowałem tę opcję rankingową napisałem: Każdy procent z wygranej walki przez danego gracza jest dodawany do sumy procentów tego gracza. Jak było każdy z wygranej walki. Połowicznie zostało to wprowadzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 A teraz procenty zlicza tylk owtedy, gdy wygrana bitwa jest "na wyjeździe? Kurcze, to dobrze wiedzieć, bo chciałem procenty w defensywie nabijać Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielDz Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 co tam bede duzo gadal... jestam za opcja: Procent profilowy zliczany z misji napadaj i obrony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Obrona jest do obrony, jak ktoś atakuje planete to znaczy, że obrona nie jest wystarczająca, agresor powinien się zastanowić 10 razy zanim poleci, a wiec moje zdanie ? Jestem za, ale jedynie pod warunkiem, że % zostanie doliczony tylko dla obroncy jak wygra walke, jak wygra agresor procent dla niego nie będzie doliczany z obrony obrońcy. To samo jak obronca przegra, 0 % dla obrońcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Jestem za, ale jedynie pod warunkiem, że % zostanie doliczony tylko dla obroncy jak wygra walke To główny wątek. Wygrana bitwa obronna. A co do tego:jak wygra agresor procent dla niego nie będzie doliczany z obrony obrońcy.Masz chyba na myśli urządzenia obronne. Ale z nich nie ma przecież procentów, bo nie ma z obrony debrisu. Więc nie bardzo rozumiem.Głównie chodzi o to, żeby zaliczało nam wygrane starcia 'napadaj' i 'obronne'. Czyli wygrane podstawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts