Skocz do zawartości

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Procent - w profilu, w zadaniu, z obrony czy z ataku ?

• Procent profilowy zliczany z misji napadaj i obrony
      16
    • Procent profilowy zliczany z misji napadaj
      2
    • Procent profilowy zliczany z obrony
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wpadłem na pomysł z Leonem że możnaby zaliczać do % profilowego jak i zadaniowego starcia obronne jak i te z misji "napadaj".

Myślę że i ta forma, i ta forma jest formą walki i wojny, więc dlaczegoby krzywdzić ludzi którzy się bronią i robią z tego niezłe %? Pozatym przydaloby sie już naprawić ten błąd który nie zlicza wszystkich % z RW..

Napisano

Dokładnie.

Procenty z obrony również powinno naliczać. Jakby nie patrzeć, to gra obronna również może być strategią gry.

W sumie dziwnym posunięciem jest nie zaliczanie procentów z obrony do profilu. Dziwnym i niezrozumiałym.

Napisano

Też jestem za takim rozwiązaniem. Ogólnie każda wygrana walka powinna być zliczana. Jak proponowałem tę opcję rankingową napisałem:

Każdy procent z wygranej walki przez danego gracza jest dodawany do sumy procentów tego gracza.

Jak było każdy z wygranej walki. Połowicznie zostało to wprowadzone.

Napisano

A teraz procenty zlicza tylk owtedy, gdy wygrana bitwa jest "na wyjeździe? Kurcze, to dobrze wiedzieć, bo chciałem procenty w defensywie nabijać :)

Napisano

Obrona jest do obrony, jak ktoś atakuje planete to znaczy, że obrona nie jest wystarczająca, agresor powinien się zastanowić 10 razy zanim poleci, a wiec moje zdanie ?

Jestem za, ale jedynie pod warunkiem, że % zostanie doliczony tylko dla obroncy jak wygra walke, jak wygra agresor procent dla niego nie będzie doliczany z obrony obrońcy. To samo jak obronca przegra, 0 % dla obrońcy.

Napisano

Jestem za, ale jedynie pod warunkiem, że % zostanie doliczony tylko dla obroncy jak wygra walke

To główny wątek. Wygrana bitwa obronna. A co do tego:

jak wygra agresor procent dla niego nie będzie doliczany z obrony obrońcy.

Masz chyba na myśli urządzenia obronne. Ale z nich nie ma przecież procentów, bo nie ma z obrony debrisu. Więc nie bardzo rozumiem.

Głównie chodzi o to, żeby zaliczało nam wygrane starcia 'napadaj' i 'obronne'. Czyli wygrane podstawki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.