djziomek Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Za wykonanie zadania 25 na u6 nie otrzymałem nagrody podanej w tabelce czyli 1kkk deuteru ;/Oto treść zadania : Wybuduj statek Fleet Save i wyślij z jego pomocą pierwszego FS'a. Flota w locie nie może ulec zniszczeniu jednak możliwe jest jej obserwowanie. Polecane jest wysyłanie FS'a z księżyca na księżyc z misją stacjonuj - misja ta po zawróceniu staje się niewidoczna dla falangi.Proszę o pomoc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 dziwne, mi wszystko działa. sprawdź jeszcze raz na wszystkich planetach i moonach, najlepiej w Imperium. Może gdzieś są te surowce, albo już w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djziomek Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) ani w banku ani na planecie żadnej ni ma ;/ Może to wina przeglądarki ? Google Chrome używam . Edytowane 7 Czerwca 2012 przez djziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 hm, z tego co mi wiadomo, to chrome nie obsługuje jedynie wysyłania RMP.ale może w zadaniach też ma problemy? tego niestety nie wiem. musisz szefa spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djziomek Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jak będzie to napewno się wypowie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Przeglądarka nie ma żadnego znaczenia tutaj, wyślij podanie na ogamtest@gmail.com o zwrot tych surowców wg wzoru: http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi