djziomek Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Za wykonanie zadania 25 na u6 nie otrzymałem nagrody podanej w tabelce czyli 1kkk deuteru ;/Oto treść zadania : Wybuduj statek Fleet Save i wyślij z jego pomocą pierwszego FS'a. Flota w locie nie może ulec zniszczeniu jednak możliwe jest jej obserwowanie. Polecane jest wysyłanie FS'a z księżyca na księżyc z misją stacjonuj - misja ta po zawróceniu staje się niewidoczna dla falangi.Proszę o pomoc ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 dziwne, mi wszystko działa. sprawdź jeszcze raz na wszystkich planetach i moonach, najlepiej w Imperium. Może gdzieś są te surowce, albo już w banku Link to comment Share on other sites More sharing options...
djziomek Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 (edited) ani w banku ani na planecie żadnej ni ma ;/ Może to wina przeglądarki ? Google Chrome używam . Edited June 7, 2012 by djziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 hm, z tego co mi wiadomo, to chrome nie obsługuje jedynie wysyłania RMP.ale może w zadaniach też ma problemy? tego niestety nie wiem. musisz szefa spytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
djziomek Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Jak będzie to napewno się wypowie w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Przeglądarka nie ma żadnego znaczenia tutaj, wyślij podanie na ogamtest@gmail.com o zwrot tych surowców wg wzoru: http://forum.ogam.online/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts