hhsnake0 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) Witam, Czas abym i ja ocenił administrację serwisu ogam.online.Chcę z góry zaznaczyć, że są to moje odczucia i nie wchodzę nikomu w "tyłek" : ) Bo pewnie kilka osób tak traktuje ten dział. Zacznę od osoby którą znam najlepiej i z którą gram od daaawna.... ZdzisLG:SGO od niedawna ale to maniak przez takich jak on grono uzależnionych od tego typu gier rośnie : )Zawsze pomocny jako sojusznik. Gra fairplay i można mu zaufać w 100%. Umie się cieszyć z tej gry i daje radość wspólnej gry : ) Deusx:Założyciel - znaczy się to dzięki niemu tutaj tracimy cenne minuty, godziny, tygodnie.................... z naszego życia.Człowiek, który nznalazł genialny pomysł na życie i na prowadzenie własnej działalności gospodarczej z której odprowadza podatki do naszego Państwa : ) Stara się ogarnąć wszystko ale nie zawsze mu się to udaje.Ciągle słyszymy, że jest coś ważniejszego i czekamy na to "coś ważnego" czasami aż za długo. Może wrszcie się doczekamy jakiejś wisienki na torcie dla graczy. Zdecydował się otworzyć u6 bez surowców = zapewne spowoduje to mniejsze wpływy ze sklepu ale się zdecydował więc pokazał, że potrafi wysłuchać głosu ludu : ) ogólnie nie jest zły ale nadal czekamy na zmiany, które ułatwią nam życie w tej grze : ) I PAMIĘTAJ O POPRAWIENIU ZAKŁADKI SOJUSZ !!!! : ) Catalyst:Ojjj że junior admin : ) łobuz jakich mało ale da się z min żyć : ) Trochę mu odskoczyłem w statystykach eko na u5 niech goni. Trochę za mało go widać na u5. Na forum już jest lepiej ale czasem da się go sporowokować : ) na SB czasem puszczają mu nerwy... ale nie jest zły niech nadal ma ten czerwony (wyblakły) kolor nicku Princess: Dała mi swoje fotki to ją już kocham (ładna Pani Grafik) Dobry grafik ale ciągle offline........ Wracaj i spamuj na SB !!!!Wady? Denerwujące minki, które wsadza na sb.... nie kumam czasem. No i fochy strzela ; ) Neriel:Matematyk...... Ja tam ich nie lubię ; ) zdał maturę pójdzie na studia to mu tyłek przetrzepią i skończy z cyferkami zacznie z procentami Może zacznie gadać tak żebym ja go zrozumiał. Nie ma co się czepiać bo mnie i tak mnie rozszyfruje jakimś równaniem..... niech liczy i niech pisze dalej programy żeby gra była coraz ciekawsza. Darth Misiek, spieriz, KarolRadom, MiG : Nowi... świeżynki zawsze mają najgorzej niech dalej działają to coś dopiszę dla każdego. Tych co znam to oceniłem.Ale administrację oceniam w skali od 1 do 10 : 7,5 Bo mnie tam nie ma Pozdrawiam, Arek Edited June 5, 2012 by hhsnake0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 z której odprowadza podatki do naszego PaństwaWszystko jasne... A potem na serwer nie ma i Astaty wchodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Napisano dziś, 15:54 Cytatz której odprowadza podatki do naszego PaństwaWszystko jasne... A potem na serwer nie ma i Astaty wchodzą Dobra księgowa potrafi cuda Pytanie czy Deusx posiada taką księgową Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 a Junior admin Dagger gdzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalyst Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Trochę mu odskoczyłem w statystykach eko na u5 niech goni. Dziś wrzucę w eko co mam w banku na SB czasem puszczają mu nerwy... Nie przypomina sobie takiej sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Dziś wrzucę w eko co mam w banku Grozisz mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts