WhoIam Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Siemka, przyszło mi właśnie do głowy, że bardzo dobrym udogodnieniem byłaby możliwość ustawianie kolejności planet oraz moonów Albo chociaż żeby moony były zawsze pod planetaminp: matka [1:1:1] kolonia [2:2:2] kolonia [3:3:3] ... Księżyc [1:1:1] Księżyc [2:2:2] ... Zdjęcia o to chodzi jbc Prawdopodobnie znajdą się przeciwnicy tego pomysłu ponieważ są przyzwyczajeni do ustawienia swoich planet/moonów więc aktywacja czegoś takiego powinna się znajdować w ustawieniach i to byłaby opcja dla chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ustawienia -> Sortowanie planet w następującej kolejności -> współrzędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Lub nazywasz je tak samo jak koordy na których się znajdują i alfabetycznie sortujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Takie coś już jest. Wchodzisz w "Ustawienia", potem szukasz pola "Sortowanie planet w następującej kolejności" i masz 4 opcje do wyboru:Data kolonizacjiWspółrzędneAlfabetycznieTypnp: matka [1:1:1] kolonia [2:2:2] kolonia [3:3:3] ... Księżyc [1:1:1] Księżyc [2:2:2] ... To co opisałeś wyżej, to jest nic innego jak sortowanie według Typu. Ja polecam sortowanie alfabetyczne, bo wszystko jest pod sobą i nie wiele szukać. Podsumowując, takie coś już jest. WhoIam dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhoIam Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 o to do zamknięcia bo nawet nie wiedziałem o tym;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi