jaco890 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dziś rano zgłosiłem gre z 1 ip , na jednym z kont Calibragroup załączył się urlop na 24h , proszę o zdjęcie urlopu bo jestem spoko w plecy z surką Urlop będziesz mógł wyłączyć po:05.06.2012 8:41:14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Sam się na pewno nie załączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nikt z nas go nie załączył ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Akceptacja gry z 1 IP przez SGO, nie załącza urlopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Może odpisać mi jakaś kompetentna osoba najlepiej Deuxs? zaufaj mi ja nie wszedlem przypadkowo i sobie go nie włączyłem Ustawienia/Przejdź /załącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 no to prawdopodobnie ktoś wszedł na Twoje konto.zmień hasło.urlop sam się nie włącza.kompetentnymi osobami są wszyscy operatorzy gry i forum.albo urlop włączyłeś sam, bojąc się o ataki i teraz chcesz go wyłączyć pozorując błąd w skrypcie, albo ktoś wszedł na Twoje konto i to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A odpowiedzi SGO i J. Admina Ci nie wystarczają ? Urlop od tak sobie sam się nie załącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tak, tak, tak. Jeśli nikt z Was nie miał takiej sytuacji, to dlaczego się wypowiadacie? O urlopach włączających się nie słyszałem, ale o wyłączających owszem. Sam miałem taki problem jeszcze grając na u3 na wakacjach 2011. Pamiętam, że MiG też miał z tym problem.Po prostu: Włączaliśmy urlop, jechaliśmy na wakacje i wracając nie mieliśmy urlopu! Dlatego też wierzę w coś takiego. Ale co do załączenia przez zgłoszenie gry, nie () to raczej nie przejdzie. Jak dla mnie deus powinien sprawdzić czy ktoś wchodził na konto z innego IP, albo czy był w tych godzinach ktoś na koncie i wykonywane były jakieś czynności (logi). Problem się powinien wyjaśnić tak szybko jak powstał. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Może odpisać mi jakaś kompetentna osoba najlepiej Deuxs? zaufaj mi ja nie wszedlem przypadkowo i sobie go nie włączyłem Ustawienia/Przejdź /załącz Każda osoba z teamu to osoba "kompetentna" Edytowane 4 Czerwca 2012 przez KarolRadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Urlop można zdjąć 05.06.2012 o godzinie 8:41:14. Ostatnie logowanie przed godziną załączenia urlopu to 8:38:36 z IP 89.228.139.201, z tego IP było zakładane konto więc IP jest twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Urlop sam się wyłącza po 50 dniach nieaktywności.Nie ma możliwości aby sam od siebie się włączył. Nawet, jeżeli włącza go administrator lub sgo to nie narzuca on czasu. Można go wyłączyć w dowolnym momencie.Więc wszystko wskazuje na to, że urlop został załączony z twojego komputera - zasiadanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 KarolRadom przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale zdenerwowałem sie. Słuchajcie naprawdę nie mam 15 lat i pisze jak jest naprawdę... Nie wiem o co chodzi , ani ja ani mój brat nie włączaliśmy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Urlop można zdjąć 05.06.2012 o godzinie 8:41:14. Ostatnie logowanie przed godziną załączenia urlopu to 8:38:36 z IP 89.228.139.201, z tego IP było zakładane konto więc IP jest twoje. Jak dla mnie wszystko jasne. Szału nie ma, staniki nie latają. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Lepiej bardziej przepytaj brata a już na pewno zmień sobie hasło. Temat zamykam bo nie ma sensu się spierać kto lub co urlop załączyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi