DiabelTasmanski Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 @UP:Właśnie chcę wyjaśnić że zadania nie powinny zmuszać do robienia ich na siłę. Jest to dodatek, za co możemy zgarnąć dodatkowe surowce. Kto nie chce - niech nie robi, on traci na tym przecież. A potem płacz, że nie ma więcej zadań bo wszystkie skończył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To czy aby na pewnozadania nie powinny zmuszać do robienia ich na siłę Skoro prowadzi to doA potem płacz, że nie ma więcej zadań bo wszystkie skończył... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Skoro ktoś jest głupi i je pomija, a potem płacze, to chyba świadczy o tym co napisałem. Jeśli ktoś woli się dłużej pomęczyć, ale w ramach podarunku dostanie pewną ilość kruszcu - wychodzi na pozycję wygraną. Takie jest moje zdanie i oczywiście się możecie z nim nie zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No ja się nie zgadzam, bo zadania nie powinny być tylko dla "mądrych" i nie mamy na celu doprowadzenia do tego marudzenia. A nie wiadomo ile jeszcze będzie trzeba czekać na nowe zadania, bo deus coś się nie odzywa.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No widzisz. Może się nie rozumiemy. Ja bym chciał żeby było tak: Każde zadanie można pominąć. Uwierz, że pomijano by tylko zadania z początku które są trudne, a jakby nie patrzeć nagrody są zabawne nawet na u6 (typu 250kk deuteru za MŚBN na 10) i uwierz, każdy zdrowo myślący człowiek wolałby się i tak pomęczyć żeby zgarnąć nagrodę, niż pójść na łatwiznę i w sumie () nic nie osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolenson Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Suma sumarum przeciez i tak kazdy rozwija swoje planety i badania w sposob taki, ze predzej czy pozniej kazde zadanie zostanie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaqqaz Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Myślę, że nie ma sensu pomijać więcej zadań. Swoją drogą to nie było złe zadanie, opcję pominięcia wspomniałem aby się zgodzić na mniej rygorystyczny krok przesunięcia zadania na przyszły plan. Bo nanity na 10lvl już dawno każdy miał. Ogólnie to taki był zamiar, po za planetą nie powinny być zadania możliwe do pominięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 a pisałem, pisałem.... wrzućmy zadania nowe (drzewko z działami) bo będą cyrki...tak każdy by sobie rozwijał eko czy badania jak mu pasuje, już coś mógłby robić kolejne zadania z eko a niszczenie moonów narazie omijac szerokim łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi