faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Od jakiegoś czasu panuje tutaj duża niesprawiedliwość. Wszyscy na siebie donosimy zamiast prowadzić normalne rozmowy Niniejszym powołując się na regulamin Shoutboxa forum.ogam.online (cyt. poniżej) proszę o zablokowanie następujących osób: leon - łamanie pkt. 1,2,6JAMAJKA - łamanie pkt. 1,2,4 (cyt. ch*j zamiast mózgu)*spieriz - łamanie pkt. 2Neriel - łamanie pkt. 2Anonymous - łamanie pkt. 1 (cyt. "porypańce")* Archiwum z rozmów na Shoutboxie w dn. 02.06.2012 w godzinach 20:00 - 21:30 pozwoli na poszerzenie grona kandydatów do bana. * - cytaty poszczególnych słów jakimi posługiwali się użytkownicy podczas tej nieskazitelnej rozmowy 1. Zabrania się używania słów powszechnie uznawanych za wulgarne.2. Zabrania się rozpoczynania, wdawania się w kłótnie oraz prowokacji do niej.3. Zabrania się używania bezzasadnego bbcode.4. Zabrania się spamowania / floodowania.5. Zabrania się umieszczania treści nawołujących do łamania zasad gry, omijania zabezpieczeń gry lub korzystania z bugów.6. Zabrania się obrażania administracji oraz innych użytkowników forum.7. Zabrania się upubliczniania cudzych współrzędnych planet bez jego wiedzy.8. Zabrania się zgłaszania błędów, zażaleń do blokad czy warnów na shoutboxie.9. Link do serwisu np. YouTube wysyłamy w znacznikach [ /code]10. Użytkownicy narodowości polskiej mają nakaz porozumiewania się po polsku.11. Sytuacje nieokreślone w niniejszym regulaminie określa administracja.12. Użytkownik za nieprzestrzeganie niniejszego regulaminu może zostać ukarany warnem lub banem czasowym/wieczystym Sam osobiście dostałem bana na Shoutboxie PRAWDOPODOBNIE za słowo "ułomny" albo "jamajka reprezentuję niszę społeczną" - myślę, że w kontekście takich słów jak ch*j, czy porypaniec, jest to jak Najman versus Pudzilla. Dodam, że pisząc iż JAMAJKA to człowiek nie grzeszący inteligencją byłem tego w 100% i argumentuję to jego wypowiedzią (cyt. "jak bog kubie, tak kuba bogu") - achh prawdziwy przebłysk geniuszu i nauki Proszę o zainteresowanie się sprawą i rzetelne sprawdzenie logów z SB w tym dniu! Z poważaniem, Maciej 'fazi" Szczęsny vel NANDAJOOO PS: Nie znalazłem żadnego odpowiedniego działu dla mojego krótkiego wywodu (w razie potrzeby proszę przenieść, z góry przepraszam za problem) Neriel dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Od jakiegoś czasu panuje tutaj duża niesprawiedliwość. Wszyscy na siebie donosimy zamiast prowadzić normalne rozmowy Niniejszym powołując się na regulamin Shoutboxa forum.ogam.online (cyt. poniżej) proszę o zablokowanie następujących osób: leon - łamanie pkt. 1,2,6JAMAJKA - łamanie pkt. 1,2,4 (cyt. chuj zamiast mózgu)*spieriz - łamanie pkt. 2Neriel - łamanie pkt. 2Anonymous - łamanie pkt. 1 (cyt. "porypańce")* Archiwum z rozmów na Shoutboxie w dn. 02.06.2012 w godzinach 20:00 - 21:30 pozwoli na poszerzenie grona kandydatów do bana. * - cytaty poszczególnych słów jakimi posługiwali się użytkownicy podczas tej nieskazitelnej rozmowy Sam osobiście dostałem bana na Shoutboxie PRAWDOPODOBNIE za słowo "ułomny" albo "jamajka reprezentuję niszę społeczną" - myślę, że w kontekście takich słów jak chuj, czy porypaniec, jest to jak Najman versus Pudzilla. Dodam, że pisząc iż JAMAJKA to człowiek nie grzeszący inteligencją byłem tego w 100% i argumentuję to jego wypowiedzią (cyt. "jak bog kubie, tak kuba bogu") - achh prawdziwy przebłysk geniuszu i nauki Proszę o zainteresowanie się sprawą i rzetelne sprawdzenie logów z SB w tym dniu! Z poważaniem, Maciej 'fazi" Szczęsny vel NANDAJOOO PS: Nie znalazłem żadnego odpowiedniego działu dla mojego krótkiego wywodu (w razie potrzeby proszę przenieść, z góry przepraszam za problem) Nie napisałem [wymoderowno] zacznijmy od tego tylko ch****j zakropkowałem sam to raz a dwa jest wiecej kropek niż słów w wyrazie wiec miałem co inne na mysli gdy bym miał to co napisałeś napisał bym ch*j a tak nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) racja, dość ostro dzisiaj było na SB.mnie też poniosło, przyznaję się.no ale cóż, taka gra powinny być bany dla wszystkich wymienionych, albo dla nikogo. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez spieriz faziee dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helweter Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Uff jako jedyny biorący wtedy udział w rozmowie pozostałem bez zarzutów. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 w takim razie napisz co miałeś na myśli, tylko żeby się zgadzało z gwiazdkami, może chlebak ? - ALEŻ NIE NIE PASUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hmm ty to chyba nie wiesz co się działo czasami w tym miejscu jak by wszystkie sprzeczki był banowane połowa użytkowników forum nie mogła by korzystać z SB.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 JAMAJKA ban Reszta jeszcze weryfikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Catalyst tam jeszcze udział w całej kłótni brał Tasiek, tylko nie pamiętam w jakim stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Catalyst tam jeszcze udział w całej kłótni brał Tasiek, tylko nie pamiętam w jakim stopniu Proszę o sprawdzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Osoby zbanowane:JAMAJKAspierizleonAnonymous Neriel - nic takiego nie wyczytałem spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 jak długi jest ten ban? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 achh przepraszam, neriel bronil swojego stanowiska. Trochę pomyliłem pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Anon - 1spieriz - 1leon - 5faziee - 4jam - 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki catalyst za fatygę i wymierzenie sprawiedliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi