Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam do zaoferowania pomysł który mam nadzieje i wydaje mi się że ma sens i jest pozytywnie zakręcony że tak powiem....

Mianowicie chodzi mi o universum6 proponuje znieść prowizje w bankach skoro nie ma surowców za astaty to według mnie powinno też nie być prowizji w banku a przynajmniej nie powinno jej być na początku uni przez pierwszy miesiąc lub dwa aż załoga universum zdążyła by się rozwinąć....

Dlatego też wnioskuje i pomysł jest taki żeby znieść prowizje w banku bo ciężko jest się rozwijać z prowizja 10% na planetę 15% na wszystkie bez możliwości wykupienia surki... a jeśli nie to zmniejszyć tą prowizje do 2% za planetę a 5% za wpłatę ze wszystkich planet... przez minimum miesiąc do dwóch miesięcy....

Napisano (edytowane)

jakby zniesiono prowizję, to by deusx musiał wprowadzić surowce za astaty, ponieważ zysk byłby wtedy tylko z geologa i naukowca+konstruktora, a jak ktoś kupuje geologa to na ogół i prowizję, co daje prawie drugie razy tyle.

Edytowane przez spieriz
Napisano

Odpowiada mi coś takiego.

Dodałbym jeszcze zmniejszenie wyskakiwania częstotliwości antybota. Jest denerwujący i irytujący w ciągu godziny wyskoczył mi około 9x.

Napisano

jakby zniesiono prowizję, to by deusx musiał wprowadzić surowce za astaty, ponieważ zysk byłby wtedy tylko z geologa i naukowca+konstruktora, a jak ktoś kupuje geologa to na ogół i prowizję, co daje prawie drugie razy tyle.

no to skoro nie zniesienie całkowite to przynajmniej zmniejszenie jej tak jak napisałem wyżej...

Napisano

jak zniesie się prowizję w banku to prawie na pewno zostanie wprowadzona surka i flota za astaty, a raczej tego prawie nikt nie chce.

Antybot jest potrzebny, szczególnie na początku uni, gdy budynki się budują szybko i gracze chcieliby mieć wszystko jak najszybciej.

Napisano (edytowane)

Spieriz Wam wyjaśnił o co chodzi. Albo znosimy prowizje i surka za astaty będzie albo zostaje jak jest.

Jak zmiejszy to nie będzie sens wykupować prowizji :)

Edytowane przez Anonymous
Napisano

Spieriz Wam wyjaśnił o co chodzi. Albo znosimy prowizje i surka za astaty będzie albo zostaje jak jest.

Jak zmiejszy to nie będzie sens wykupować prowizji :)

Ale to się kupy nie trzyma co wy gadacie!!!!!!

Na UNI2 UNI3 UNI4 I UNI5 JEST SURKA ZA ASTATY FLOTA I OBRONA A PROWIZJA W BANKU JAK BYŁA TAK JEST!!! WIEC CO TO MA DO RZECZY!!?? a zmniejszenie prowizji nikomu nie zaszkodzi a ja nie mówie że na zawsze ma być zniesiona lub zmniejszona tylko na 2 MIESIĄCE MAKS!!!

Napisano

aż tak ciężko dofinansować serwer i przeslac te 5zl ?

Spójrz prowizje teoretycznie wykupuje każdy kto chce tu grać aktywnie > 5zł smsem x 200 i już ma tam jakiś zarobek.

Bez przesady, wszystko chcielbyscie za darmo

Napisano

a mi jakos nieodpowiada, bo jak wykupiłem prowizje za kasa a teraz by to wycofali był bym w plecy :P

a pozatym te 6 astrat to ani złotowka :P

Tylko zwróć uwage że tych 6 astatów nie wykupisz tylko najmniej przez smsy musisz 20 kupić za prawie 6zł a nie kazdego stać na takie udogodnienia...

Napisano

nie używaj caps locka.

jak chcesz mieć surkę za astaty to idź sobie na u5.

prowizja jest i mam nadzieję, że będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.