Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 Witam mam do zaoferowania pomysł który mam nadzieje i wydaje mi się że ma sens i jest pozytywnie zakręcony że tak powiem.... Mianowicie chodzi mi o universum6 proponuje znieść prowizje w bankach skoro nie ma surowców za astaty to według mnie powinno też nie być prowizji w banku a przynajmniej nie powinno jej być na początku uni przez pierwszy miesiąc lub dwa aż załoga universum zdążyła by się rozwinąć.... Dlatego też wnioskuje i pomysł jest taki żeby znieść prowizje w banku bo ciężko jest się rozwijać z prowizja 10% na planetę 15% na wszystkie bez możliwości wykupienia surki... a jeśli nie to zmniejszyć tą prowizje do 2% za planetę a 5% za wpłatę ze wszystkich planet... przez minimum miesiąc do dwóch miesięcy....
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) jakby zniesiono prowizję, to by deusx musiał wprowadzić surowce za astaty, ponieważ zysk byłby wtedy tylko z geologa i naukowca+konstruktora, a jak ktoś kupuje geologa to na ogół i prowizję, co daje prawie drugie razy tyle. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez spieriz
Zaqqaz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 Odpowiada mi coś takiego. Dodałbym jeszcze zmniejszenie wyskakiwania częstotliwości antybota. Jest denerwujący i irytujący w ciągu godziny wyskoczył mi około 9x. faziee dodał reakcję 1
Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 jakby zniesiono prowizję, to by deusx musiał wprowadzić surowce za astaty, ponieważ zysk byłby wtedy tylko z geologa i naukowca+konstruktora, a jak ktoś kupuje geologa to na ogół i prowizję, co daje prawie drugie razy tyle. no to skoro nie zniesienie całkowite to przynajmniej zmniejszenie jej tak jak napisałem wyżej...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 jak zniesie się prowizję w banku to prawie na pewno zostanie wprowadzona surka i flota za astaty, a raczej tego prawie nikt nie chce.Antybot jest potrzebny, szczególnie na początku uni, gdy budynki się budują szybko i gracze chcieliby mieć wszystko jak najszybciej.
Anonymous Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Spieriz Wam wyjaśnił o co chodzi. Albo znosimy prowizje i surka za astaty będzie albo zostaje jak jest. Jak zmiejszy to nie będzie sens wykupować prowizji Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Anonymous
Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 Spieriz Wam wyjaśnił o co chodzi. Albo znosimy prowizje i surka za astaty będzie albo zostaje jak jest. Jak zmiejszy to nie będzie sens wykupować prowizji Ale to się kupy nie trzyma co wy gadacie!!!!!! Na UNI2 UNI3 UNI4 I UNI5 JEST SURKA ZA ASTATY FLOTA I OBRONA A PROWIZJA W BANKU JAK BYŁA TAK JEST!!! WIEC CO TO MA DO RZECZY!!?? a zmniejszenie prowizji nikomu nie zaszkodzi a ja nie mówie że na zawsze ma być zniesiona lub zmniejszona tylko na 2 MIESIĄCE MAKS!!!
livemylife Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 a mi jakos nieodpowiada, bo jak wykupiłem prowizje za kasa a teraz by to wycofali był bym w plecy a pozatym te 6 astrat to ani złotowka
faziee Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 aż tak ciężko dofinansować serwer i przeslac te 5zl ? Spójrz prowizje teoretycznie wykupuje każdy kto chce tu grać aktywnie > 5zł smsem x 200 i już ma tam jakiś zarobek.Bez przesady, wszystko chcielbyscie za darmo
Che_ster Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 a mi jakos nieodpowiada, bo jak wykupiłem prowizje za kasa a teraz by to wycofali był bym w plecy a pozatym te 6 astrat to ani złotowka Tylko zwróć uwage że tych 6 astatów nie wykupisz tylko najmniej przez smsy musisz 20 kupić za prawie 6zł a nie kazdego stać na takie udogodnienia...
spieriz Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 nie używaj caps locka.jak chcesz mieć surkę za astaty to idź sobie na u5.prowizja jest i mam nadzieję, że będzie.
livemylife Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 a ktos ci kaze za sms ?? wysli przelew za 1zł i tez ci da
deusx Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 a pozatym te 6 astrat to ani złotowka Myślę, że nie trzeba nic dodawać.
Rekomendowane odpowiedzi