Krafo Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Mam problem, wszystkie planety na uniwersum 2 są poprzejmowane (chyba że nie wiem jak szukać) Jak zdobyć następną planete? Na 1 trudno będzie do topki wejść Fajnie by było jakby się dało przejmować planety ;/ Ojoj chyba zły dział :/ Sorki //Catalyst Nie dubluj postów. Używaj opcji edytuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisLG Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Planety nie da sie przejąć..trzeba sobie skolonizować WOLNE MIEJSCE W UKŁADZIE Krafo and Dagger157 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krafo Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 Ooo! Faktycznie, jak czytałem poradniki różne na internecie zrozumiałem że trzeba przejąć jakąś pustą planete I nie mogłem takiej znaleźć a tu fakt. Już wszystko wiem Wielkie dzięki (pkt repa idzie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Przejąć innej planety się nie da. Można tylko wysłać statek kolonizacyjny na WOLNĄ pozycję w układzie. Wtedy wybrana pozycja zostanie skolonizowana. Jeśli jest już na danej pozycji inna planeta, to nie możemy jej skolonizować/przejąć. Zamykam. W razie pytań, pisać na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts