Krafo Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mam problem, wszystkie planety na uniwersum 2 są poprzejmowane (chyba że nie wiem jak szukać) Jak zdobyć następną planete? Na 1 trudno będzie do topki wejść Fajnie by było jakby się dało przejmować planety ;/ Ojoj chyba zły dział :/ Sorki //Catalyst Nie dubluj postów. Używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Planety nie da sie przejąć..trzeba sobie skolonizować WOLNE MIEJSCE W UKŁADZIE Dagger157 i Krafo dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krafo Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ooo! Faktycznie, jak czytałem poradniki różne na internecie zrozumiałem że trzeba przejąć jakąś pustą planete I nie mogłem takiej znaleźć a tu fakt. Już wszystko wiem Wielkie dzięki (pkt repa idzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Przejąć innej planety się nie da. Można tylko wysłać statek kolonizacyjny na WOLNĄ pozycję w układzie. Wtedy wybrana pozycja zostanie skolonizowana. Jeśli jest już na danej pozycji inna planeta, to nie możemy jej skolonizować/przejąć. Zamykam. W razie pytań, pisać na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi