Neriel Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Podczas zmiany nazwy wpisujemy jak ma się nazywać planeta i klikając enter przenosi nas do usuwania planety.W pośpiechu można by usunąć planetę, więc proponuję zmianę aby enterem zmieniać nazwę planety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldi Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 popieram, dzisiaj zmieniałem nazwe spowrotem i mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metku Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metkuŻeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Deus bądźmy szczerzy, mało kto po kliknięciu 'ENTER' czyta co pisze dalej, jedynie że trzeba wpisać hasło... Więc je po prostu wpisuje.Zamiana jak najbardziej OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Zmiana została wprowadzona. Dagger157 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldi Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Żeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter".wiem o tym dobrze, sądzę też że Tasiek też dodał do tego troche, a jak człowiek bardzo zmęczony to i nie myśli co robi więc nawet zabezpieczenie hasłem nie pomoże p.s. dzięki za zmienienie Edited June 4, 2012 by Goldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts