Neriel Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Podczas zmiany nazwy wpisujemy jak ma się nazywać planeta i klikając enter przenosi nas do usuwania planety.W pośpiechu można by usunąć planetę, więc proponuję zmianę aby enterem zmieniać nazwę planety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 popieram, dzisiaj zmieniałem nazwe spowrotem i mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metkuŻeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Deus bądźmy szczerzy, mało kto po kliknięciu 'ENTER' czyta co pisze dalej, jedynie że trzeba wpisać hasło... Więc je po prostu wpisuje.Zamiana jak najbardziej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zmiana została wprowadzona. Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Żeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter".wiem o tym dobrze, sądzę też że Tasiek też dodał do tego troche, a jak człowiek bardzo zmęczony to i nie myśli co robi więc nawet zabezpieczenie hasłem nie pomoże p.s. dzięki za zmienienie Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi