Neriel Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2012 Podczas zmiany nazwy wpisujemy jak ma się nazywać planeta i klikając enter przenosi nas do usuwania planety.W pośpiechu można by usunąć planetę, więc proponuję zmianę aby enterem zmieniać nazwę planety.
Goldi Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2012 popieram, dzisiaj zmieniałem nazwe spowrotem i mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metku
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2012 mało nie usunąłem 65 lvl kopalni deu i 68 metkuŻeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter".
DiabelTasmanski Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2012 Deus bądźmy szczerzy, mało kto po kliknięciu 'ENTER' czyta co pisze dalej, jedynie że trzeba wpisać hasło... Więc je po prostu wpisuje.Zamiana jak najbardziej OK
deusx Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2012 Zmiana została wprowadzona. Dagger157 dodał reakcję 1
Goldi Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Żeby usunąć planetę trzeba wpisać hasło, nie można jej przez przypadek usunąć. Mogę zamienić te pola miejscami i zmiana nazwy będzie przypisana do "enter".wiem o tym dobrze, sądzę też że Tasiek też dodał do tego troche, a jak człowiek bardzo zmęczony to i nie myśli co robi więc nawet zabezpieczenie hasłem nie pomoże p.s. dzięki za zmienienie Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Goldi
Rekomendowane odpowiedzi