Anonymous Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Witajcie. Wpadłem dzisiaj na pomysł dodania do demontowni dodatkowej opcji, która umożliwiła by nam szybkie przeliczenie liczby surowców jaką dostaniemy z demontowni za podaną ilość floty/obrony. Pomysł ten ma na celu przyspieszenie kalkulacji (gdy np. brakuje surowców do jakiegoś zadania i chcemy zdemontować akurat tyle floty/obrony ile nam jest potrzebne). Opcja ta byłaby i przydatna dla Ekowców jak i Flociarzy. Załączam ankietę.
Neriel Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Mój kalkulator jest od liczenia wartości floty / obrony ale.. zrobić takie coś to nie dużo roboty, więc można i tu dać.
Anonymous Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 Jako że mamy 13 ZA tym pomysłem, 0 przeciw, to chciałbym się dowiedzieć jakie jest stanowisko Deusxa w tej sprawie.
DanielDz Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Dodatkowa opcja... jestem na tak, choc nie ma to wiekszego znaczenia... sa o wiele wazniejsze rzeczy... ale taki dodatek moze byc
Recommended Posts