Anonymous Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witajcie. Wpadłem dzisiaj na pomysł dodania do demontowni dodatkowej opcji, która umożliwiła by nam szybkie przeliczenie liczby surowców jaką dostaniemy z demontowni za podaną ilość floty/obrony. Pomysł ten ma na celu przyspieszenie kalkulacji (gdy np. brakuje surowców do jakiegoś zadania i chcemy zdemontować akurat tyle floty/obrony ile nam jest potrzebne). Opcja ta byłaby i przydatna dla Ekowców jak i Flociarzy. Załączam ankietę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Mój kalkulator jest od liczenia wartości floty / obrony ale.. zrobić takie coś to nie dużo roboty, więc można i tu dać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 Jako że mamy 13 ZA tym pomysłem, 0 przeciw, to chciałbym się dowiedzieć jakie jest stanowisko Deusxa w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielDz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Dodatkowa opcja... jestem na tak, choc nie ma to wiekszego znaczenia... sa o wiele wazniejsze rzeczy... ale taki dodatek moze byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts