Guest Braus Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Przegląd sobie dzisiaj robiłem, co już wybudowane a co jeszcze się buduje. Na wysokich lvl z tym czasem bywa różnie. Szczególnie na moonach.Pomyślałem, że fajnie byłoby, gdyby Deus zafundował nam taki myk. http://img99.imageshack.us/img99/8201/testxs.png Jest to fragment z imperium. Widać byłoby wtedy jak na dłoni, co w trawie piszczy. @zmieniłem obrazek na inny. Poprzednia wersja była do bani @ NerielW podglądzie moonów nie ma. Trzeba na niego wleźć, żeby czas zobaczyć Edited May 22, 2012 by leon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielDz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) no moze byc, choc moim zdaniem nie ma to wiekszego znaczenia.. bedzie taki "dodatek" to ok, nie bedzie to sie nic nie stanie, na planecie przy wyzszych poziomach ciezko wybudowac wiecej niz 1-2 kopalnie bo koszty sa bardzo wysokie, a na wiekszych poziomach na moonie czas budowy to 50-100-200-300 dni i wiecej...co do badan to taki bajer juz mial wejsc.. tzn "jest w planie" zawsze jakis dodatek, ale jest duzo wazniejszych rzeczy, np zadania by mozna wkoncu zaczac.. Edited May 22, 2012 by DanielDz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Prościej dodać to do podglądu i to co już pisałem - dokładną datę kiedy skończy się badanie czy to w zakładce "badania" czy w podglądzie. Jedno jest pewne Leon - na takie pierdoły nie ma teraz czasu xP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts