Guest Braus Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Mam pytanie. Czy używanie linków w grze jest zabronione, czy dozwolone? Linki sa różnego rodzaju. Począwszy od tych najprostszych, czyli skopiowanych z paska adresu po otwarciu np. galaktyki do tych juz bardziej skomplikowanych, np. szpiegujących. Po wprowadzeniu zabezpieczenia flood sesion faktycznie nie da się użyć linków (ale wielu). Galaktyki, sondy.Ale pojedyńczo używać ich nadal idzie.Dlatego chciałbym prosić, żeby jasno w temacie określić. Czy możemy używać linki. Nie pytam o ładowanie setek linków na jakieś serwery i robienie z tego oficjalnej mapy.Mam na myśli najprostszą wersję. Dla przykładu: KLIK KLIK KLIK Pytanie może trochę dziwne, bo zabronić używać linki to przesada. Można je zablokować, ale nie zabronić.Mimo wszystko proszę o odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 ja linkow nie uzywam a i tak zablokowano mi moj sposob. Sprawiedliwość.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Linków bezpośrednich można używać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts