Gość Braus Napisano 22 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Mam pytanie. Czy używanie linków w grze jest zabronione, czy dozwolone? Linki sa różnego rodzaju. Począwszy od tych najprostszych, czyli skopiowanych z paska adresu po otwarciu np. galaktyki do tych juz bardziej skomplikowanych, np. szpiegujących. Po wprowadzeniu zabezpieczenia flood sesion faktycznie nie da się użyć linków (ale wielu). Galaktyki, sondy.Ale pojedyńczo używać ich nadal idzie.Dlatego chciałbym prosić, żeby jasno w temacie określić. Czy możemy używać linki. Nie pytam o ładowanie setek linków na jakieś serwery i robienie z tego oficjalnej mapy.Mam na myśli najprostszą wersję. Dla przykładu: KLIK KLIK KLIK Pytanie może trochę dziwne, bo zabronić używać linki to przesada. Można je zablokować, ale nie zabronić.Mimo wszystko proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 22 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja linkow nie uzywam a i tak zablokowano mi moj sposob. Sprawiedliwość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Linków bezpośrednich można używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi