paciorkowiec Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 gdzie moja flota co leciałe w fsie i miąła jutro wylądować...... sie pytam....i pyta sie mój stwórca AZAZEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaboom1983 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 nie mam pojecia moj stworca lucyfer tez sie pyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicherto Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 niom moja sobie też poleciała gdzieś pewnie na 12 gale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalyst Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 W wyniku wczorajszego błędu floty lecące na fs mogły zostać skasowane. O zwrot floty proszę pisać na OGamtest@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Floty będą zwracane około godziny 15:00, prosimy o cierpliwość. Po zwrocie floty otrzymasz urlop bezczasowy, tzn. że w każdej chwili będziesz mógł go wyłączyć, nie utracisz również badań czy kolejki z budynków.Dopiero o 15:00 bo będzie tworzona ilustracja back-up aby porównać utracone floty do zgłoszenia oraz stanu punktowego / bankowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts