paciorkowiec Napisano 16 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 gdzie moja flota co leciałe w fsie i miąła jutro wylądować...... sie pytam....i pyta sie mój stwórca AZAZEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 16 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 nie mam pojecia moj stworca lucyfer tez sie pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicherto Napisano 17 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 niom moja sobie też poleciała gdzieś pewnie na 12 gale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 17 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 W wyniku wczorajszego błędu floty lecące na fs mogły zostać skasowane. O zwrot floty proszę pisać na OGamtest@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Floty będą zwracane około godziny 15:00, prosimy o cierpliwość. Po zwrocie floty otrzymasz urlop bezczasowy, tzn. że w każdej chwili będziesz mógł go wyłączyć, nie utracisz również badań czy kolejki z budynków.Dopiero o 15:00 bo będzie tworzona ilustracja back-up aby porównać utracone floty do zgłoszenia oraz stanu punktowego / bankowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi