Skocz do zawartości

Team Speak 3-Darmowe kanały

mcmario92

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteście za wprowadzeniem tego servera za głównego Ts ogam.online ?

• Tak
      17
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Mam wam do zaoferowania darmowe kanały na TEAMSPEAK 3 (ts3).

Uważam to za bardzo dobry pomysł, ponieważ "TS3" znacząco ułatwia i przyspiesza komunikację między graczami podczas organizowania różnych akcji, między innymi "ACS", podstawki oraz podczas wojny. Serwer "TS3" postawiłem wraz z kolegą i jak narazie cieszy się on dobrą reputacją.

DANE TeamSpeak 3

Address server: pro-ts.pl

Nick Name: Najlepiej taki jaki w gierce.

Server Password: Nie ma hasła

Dajemy connect: Potem wystarczy napisać o kanał do któregoś z Adminów: Między innymi do mnie. Moj nick na "TS" to WachuOsK albo do któregoś z innych Adminów jeśli mnie nie będzie i się polecić na mnie. :)

Serdecznie zapraszam do skorzystania. :)

A teraz prosze o komentarze co sądzicie o tym. Ts mogę udostępnić dla wszystkich graczy z uni 2-3-4-5 :) Co wy na to ? :) Ten serwer jest w 100% darmowy.

Pozdrawiam WachuOsK.

Edytowane przez mcmario92

http://forum.ogam.n...o-dla-ogamnetpl

http://forum.ogam.ne...018-teamsepak3/

Było, można dla sojuszu zrobić własny serwer komunikacji głosowej czy dla uniwersa (czy też ogólny), ja jednak uważam, że oficjalny kanał od nas jest zbędny, forum to dobra forma kontaktu, jest też sb. Jeżeli jednak chodzi o nieoficjalne udostępnienie kanału, to nie widzę żadnych przeciwwskazań.

Owszem forum to dobra forma komunikacji ale duzo lepsza forma jest poprzez rozmowę przez mikrofon i lepsza organizacja była by w sojuszu :) Szczególnie ze kanały na ts dla danych sojuszy i graczy z uni 2-3-4-5 możemy zrobic za darmo :) więc przydało by sie takie cos moim zdaniem dlatego jeśli nie masz nic przeciw to udostępniłem ankiete ile osób jest za i ile przeciw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.